onsdag 3. april 2019

Telys stearin

Sjekk ut telys stearin. Telysene er kanskje de mest brukte hverdagslysene. Små og nette stemningsskapere som er lette å plassere overalt og i alle anledninger – alene, som tilbehør til større lys eller i dekorative telysholdere. De finnes i ulik størrelse, farge, varighet og antall i pakken. Klassiske, hvite telys som passer i de fleste lysholdere.


Telys stearin

Et smart valg - stearin er basert på den fornybare råvaren talg. Husk å resirkulere restavfallet når lyset har brent ned. Alle telys er beregnet for å tennes én gang og deretter få brenne ut.


Skap den riktige stemningen – ute eller inne – med kubbelys, stakelys og telys. Alle våre kubbelys i stearin er Svanemerket. Vi har også velduftende og dekorative duftlys i glass. Stearin soter mindre.


Telys stearin

Velg farge etter ønske og behov. De fleste telys hos oss, og andre butikker, har mest parafin i seg, sier administrerende direktør i Europris, Pål Wibe. Norske forbrukere bruker ca 2millioner telys i året.


Hittil har de tilgjengelige telysene bestått av en aluminiumskopp og et lys av parafin eller stearin. De nye, svanemerkede telysene har en gjenbrukbar glasskopp og lys av stearin. Når telyset er brent opp, putter du bare et nytt stearinlys i koppen. IKEA er kjent for sin gode kvalitet på stearinlys som kronelys, telys og kubbelys. Våre stearinlys brenner med en klar, stødig flamme fordi det er laget av 1 stearin.


Stearin sikrer også at lyset ikke bøyes, selv om det står i et varmt, solrikt rom. På IKEA finner du også LED-lys som er et brannsikkert alternativ til levende lys. De er dermed en enklere form for oljelampe. Lysmassen kan være hvit, farget, eller tilsatt godlukt. Ekte stearinlys er laget av naturlig fettstoff som gir et sterkt og solid lys.


De drypper lite og brenner lenger, flammen er klar, stor og jevn. Vi er veldig glade for at Jubla telys kommer så godt ut i testen. Jubla telys produseres av 1prosent stearin , som er et ikke-raffinert produkt og dermed mer bærekraftig enn telys laget av parafin, uttaler Mathisen til Dinside - og legger til at du dermed kan både skape hygge og redde kloden bittelitt samtidig.


Jeg er på utkikk etter telys og stearinkubber med 1 ren stearin. Altså ikke iblandet parafin, slik billige lys er. Dette fordi de forurenser mindre, og brenner lengre.


Noen som vet hvilke butikker i Norge som fører dette? Kjøpte tidligere på Åhlens, men nå har jo de lagt ned i Norge. Selg våre fantastiske telys. Tjene penger til idrettslag, klassetur, russ, russetiden.


Et kvalitetsprodukt av 1 naturlig stearin. Det er stk lys i pakken, og hvert lys har en brennetid på timer. Telys av 1 stearin i metallkopp. Vi har det du trenger av gardiner, sengetøy, håndklær og interiør til hjemmet. Svanemerkede stearinlys er det beste miljøvalget for deg som er opptatt av kvalitet, regnskog og reduserte klimagassutslipp.


Dette trikset fungerer selvsagt på alle stearinflekker, enten du skal fjerne stearin fra duk, klær, bordet, sofaen eller andre flater som er noenlunde plane. Stearinen er som kjent flytende når den er varm og det er lett å søle. Produsert i 1 stearin. Et tips for å fjerne flekken er å bruke lampeolje. Bli kvitt Stearin -flekker ved å vaske flekken med luktfri lampeolje før du vasker den som normalt etter vaskeanvisningen.


En annen ting man kan gjøre er å legge tøyet i fryseren. Nordmenn er storforbrukere av telys. Hvert år kjøper vi rundt 2millioner, og ifølge Grønt Punkt utgjør det telys per husstand. Det store forbruket er kanskje ikke så rart, for når kulden og mørket siger på, skaper levende lys lun og varm stemning innendørs.


Men det kan være lurt å tenke på hvilke lys du slenger i handlekurven. Lag fin stemning med levende lys. Svenskprodusert i 1 stearin , av fornybare råvarer. Stor pakke med telys - tillater deg å fråtse i lys. Lys opp festen din med levende lys eller LED lys.


Telys stearin

I denne kategorien har vi samlet alle kroneslys, kubbelys, fakler og telys , enten det er LED eller stearin. Lys gir alltid det lille ekstra til hjemmet eller til festbordet ditt!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg