fredag 19. april 2019

Mias kjøkken

HTH-kjøkkenet er mer enn bare et kjøkken – det er hjemmets samlingspunkt. Jeg bruker kjøkkenet som et sted å lande etter arbeidsdagen. Der kan jeg stå og holde på med mitt. Her er det viktig hvordan det føles å ta på redskapene og matvarene, sier Mia Frogner.


Det er taktilt arbeid.

Dra på skogsbesøk hos Mias familie. Ta av soveromsgulvet for å leke inni huset. Vi benytter cookies i vår nettside, slik at du enkelt kan plassere dine ordrer - og vi kan yte god service for deg.


Les mer om vår bruk av Cookies her. Mia , New Room Interior Jeg er år, gift med en flink og god tømrer, og mamma til Madelén(12), Nicholas(8) og Isabella(3)! Kommer an på årstid og bruk.


Om sommeren skifter jeg gjerne en gang i uka, da brukes jo høvelen på hele kroppen omtrent hver dag.

Om vinteren holder det gjerne. Etter vi fikk nytt kjøleskap i sommer har det manglet litt innredning og lister på kjøkkenet , men igår ble alt helt ferdig! Så nå, etter år, er stue og kjøkken helt komplett, og akkurat slik vi vil ha det! Se utvalget vårt av fronter, farger og løsninger. Et kjøkken er boligens hjerte.


Når du velger et nytt kjøkken fra HTH i Sandefjor er funksjonalitet og innovativ design nøkkelord som gjør at hverdagen din på kjøkkenet blir enklere. Sigdal har produsert kjøkken i mer enn år. Vi selger rammene om det gode hverdagslivet. For i dag er kjøkkenet ikke bare et rom for matlaging som det en gang var.


Mennesker er forskjellige og derfor må kjøkkenet også være det. Så et DESIGNA- kjøkken vil nesten alltid inneholde særlige detaljer som vi sammen skaper ut fra deres helt spesielle ønsker. Nye kjøkkendører kan gi kjøkkenet ditt et nytt utseende. Skapdørene kan brukes til både kjøkken , ba garderobe og vaskerom.


Vegglamper til kjøkkenet. Hvis det ikke er snakk om en lyslist under kjøkkenskapet, finner du gjerne vegglamper til kjøkkenet i åpne kjøkken - og stueløsninger. Gjelder dette hos deg?

Finn en pen vegglampe til kjøkkenet som fremhever det fine ved kjøkkenet og spisestuen i like stor grad. Finn benkeplate til ditt kjøkken ! Som leverandør av kjøkken , bad og garderober til det norske folk gjennom år, har vi lært mye om hva forbrukerne legger vekt på: Høyt ferdignivå. Gjennomførte innredningsløsninger. Trygge og gode garantier. Og en service du kun kan få hos erfarne bransjefolk.


I år har vi produsert kjøkken med omsorg, kvalitet og stor lydhørhet. Vi har sett de fleste planløsninger og sett mange utfordringer og kunnet optimere detaljer som passer til ulike kjøkken. Kjøkken fra Drømmekjøkkenet.


I vårt sortiment finnes tradisjonelle kjøkken og fremtidige designklassikere. Vi vet kort sagt mye om kjøkken.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg