fredag 5. april 2019

Kalkmaling kjøkken

HTH-kjøkkenet er mer enn bare et kjøkken – det er hjemmets samlingspunkt. Mennesker er forskjellige og derfor må kjøkkenet også være det. Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Hurtige og punktlige leveranser. Se mer og kontakt oss her!


Sånn sett er nok kjøkken , noe mange synes er litt vanskelig, siden det sier seg selv at man ikke kan skifte et helt kjøkken veldig ofte.

Da kan kalkmaling være en super løsning til en liten oppussing i mellom de større renoveringene som gjerne både tar ti og som regel også koster en del. Fargen er Brooklands iblandet litt French navy. Flisene er også malt i Vintro kalkmaling i grått og brunt med Vintro Metallic gull. Merk: Fresco kalkmaling er en 1 mineralsk maling og har et veldig spesifikt og personlig utseende, glans, tekstur og fargeopplevelse.


Kjøp Fresco i vår nettbutikk, eller besøk en av våre forhandlere. Sealeren, som beskytter mot vannsprut, gjør fargeuttrykket hakket mørkere. Kalkmaling på kjøkkenet.


LADY Minerals kalkmaling gir vakre, kalkede vegger med unikt fargeuttrykk.

De varme, naturlige fargetonene kan både fremstå røffe og industrielle, men også myke. Noe av det særegne ved kalkmaling er at fargen vil endre seg avhengig av. En vanlig vegg malt med kalkmaling er det ikke nødvendig å etterbehandle, men det er fullt mulig å gjøre flaten enda mer vaskbar der det er nødvendig. Men velger du kalkmaling på møbler, veggen bak stekesonen på kjøkkenet eller andre flater som vil trenge hyppigere rengjøring, kan det lønne seg å påføre et beskyttende lag. Nå er det også enda enklere å finne din kalkmalingsfarge.


Nytt digitalt fargekart. Jotuns nye kalkmaling , Lady Minerals, tar utgangspunkt i fargene som Jotun har fra før i sine fargekart. Det er farger som allerede selger godt i Skandinavia, sier Nina Klæboe Mørkve, skandinavisk fargesjef i Jotun Deocrative Paints. Vi tror mange ønsker seg en vegg eller to i kalkmaling , men kanskje ikke på alle veggene.


Stilsikkert sortiment som blander dagens trender med tidløse klassikere. Til bruk i kjøkken , bad og gulv anbefaler vi Nordic Chic Topcoat. Utrolig fint blei det.


Har hatt lyst på kalkmaling på veggen mellom stua og kjøkken og nu ser jeg at det kan bli ordentlig fint. Når kalkmaling brukes i utsatte soner som på kjøkkenet må den ha et strøk med sealer på toppen for å ikke få flekker fra vannsøl etc. Jeg hadde ikke rukket dette strøket da bildene ble tatt og fargen vil bli noe mørkere med sealer på. Tips: Mal mal én eller flere vegger på kjøkkenet med Fresco kalkmaling i samme nyanse som kjøkkenskapene.


Da får du en flott helhet samtidig som du får ulik struktur. Klikk her for mer inspirasjon!

Da er kalkmaling et naturlig valg. I Nederlan der denne malingen produseres, har den alle miljømerker, sier Løvdahl. Idar Stensvold i Pure and Original tror kundene som kjøper kalkmaling først og fremst er opptatt av utseendet, men at de opplever det som en tilleggsfordel at den er så miljøvennlig. Den har en matt, kalkaktig følelse, men uten å smitte av. Forandring fryder, men det er ikke sikkert du trenger å gå drastisk til verks, selv om du ønsker ny kjøkkeninnredning.


Er selve kjøkkenet greit og velfungerende, kan mye gjøres med et par strøk maling. Det er ikke vanskelig, men det er viktig å være nøyaktig. Her viser vi hvordan. Ikke klar for å male?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg