mandag 22. april 2019

Stjernepledd

Denne strikkeoppskriften er enkel og resultatet dekorativet. Dagens oppskrift: Store stjernepledd Hver dag legger vi ut tips om en strikkeoppskrift. Noen ganger er det en ny oppskrift, andre ganger kan det være en oppskrift som fortjener å tas fram igjen. Lotteriet er avsluttet.


Stjernepledd

Selges fordi jeg er fattig. Stjernepledd fra HomeCottage selges. Nydelig grått pledd med hvite stjerner. Laget av prosent bomull og polyester. Putetrekk-Grått med stjerner.


Eg ser det at eg har brukt oppskrifta til store stjernepledd då eg strikka ditta pleddet. Forskjellen er at det blir større hullmønster på mønsteret til lille stjerne babyteppe. Då du strikker bare stjerner på det, mens på store stjerne pleddet, strikker en ei maske i mellom stjernene. Denne siden ble sist oppdatert , og inneholder oppskrifter.


Her finner du lenker til strikkeoppskrifter på tepper. Petrolfarget stjernepledd av strikket bomull. Vekt: kg: Relaterte produkter. Du slipper å huske på salgsdato av neste bok. Det er ingen bindingstid så du kan stoppe abonnementet når som helst eller ta en pause i abonnementet.


Ullpute med frynser fra Lama kr. Blomsterpute, Secret Garden 1 lin kr. Her er helgens innkjøp fra Stavern. Putene kan brukes begge veier. Hvit på ene siden og beige på andre siden.


Stjernepledd

Som illustrert på bildet. Vi var også innom Marin Alpin butikken i Stavern. Der var det halv pris på hele butikken. Replikkene kan sies av skuespillerne, eller fortelleren kan si dem – det kommer an på hvor frimodige de er. Kontakt Kreativ Hobby og Interiør AS Amfi Havnesenteret Her kan du enkelt sende en forespørsel til leverandøren direkte fra 180.


Vi skal gjøre våre kunder ekstra fornøyde og gi dere gode opplevelser når dere besøker en av. Du kan skrive innlegget nå og fullføre registreringen senere. Store Pledd ofte innredet denne måten i samsvar med den bestemte smak ved eier. Bra dekorasjon alltid gemytt den beboere til en lykkeligere person. I dag når jeg kjørte på jobb var det grader.


Stjernepledd

Men det ble da over tilslutt :) Ett av mine feriekjøp er et nytt stjernepledd som nå henger på kirkebenken. Har jo en del pled men dette var for det første nydelig og for det andre helt fantastisk mykt med sitt teddybjørnaktige bakside! See more ideas about Sweaters, Fashion and Pullover.


Det ligger så mye skuffelse i bunnen av en skuff: Brev, minner, fotografier, så jævlig mange ting som sier. Horsens forsta Jylland glad pige (narhh kvinde vel,når man har nået de 45) og altid igang med projekter alene eller sammen med husbonden.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg