mandag 8. april 2019

Hammerhei markiser

Hammerhei markiser

Markiser i høy kvalitet! Vi sender over hele Norge. Sammenlign pris med oss! Vår lange erfaring og brede kompetanse vil være din trygghet når du leter etter de beste løsningene.


Hammerhei markiser

Vårt fokus er Oslo, Follo, Bærum og Asker. Trenger du ny markise? En familieeid bedrift. Siden den gang har mye utviklet seg men de samme verdiene og den lokale identiteten består: Høy kvalitet, lokal identitet og god service. Vår ambisjonen er å tilby de beste produktene!


Kjells markiser leverer solskjermingsløsninger for innvendig og utvendig bruk. Med fokus på høy kvalitet, tilpasninger og service. Få gratis befaring i dag! Det første lokalet var en kjeller på kvadratmeter i Tomter.


Dette er en videreutvikling og forbedring fra wire, som ble brukt tidligere. Kraftige og av høy kvalitet. De fleste produktene produseres i Norge fra meget anerkjente. Behov for sol- eller vindskjerming? Dukskift på markiser Ny markise med dukskift!


Ved å skifte markisestoffet blir markisen som ny. En terrassemarkise gir deg et lunt og godt uterom. Den gir ly for regn, skygger for solen og øker brukstiden av terrassen.


Hammerhei markiser

Med tak beskytter du markiseduken og for vann, smuss og grønske. Se vårt store utvalg her. Det gjør også et mye bedre totalinntrykk.


Taket kan skjøtes om lengden blir lang, eller om det skal være flere markiser i forskjellige mål på samme vegg. Hilmar Hammerhei AS fra Grefsen, Oslo. Vi er ikke landsdekkende, men ønsker å fokusere på våre gode kunder i Oslo og omegn. Villamarkisen AS produserer markiser og markiseduker på egen fabrikk. Vi har en stor mengde forskjellige modeller i sortimentet – og produserer kvalitets markiser med de egenskaper som passer den enkelte kundes behov og økonomiske rammer.


Hammerhei markiser

Vi er produsent av markiseprogrammene fra norske REX og det sveitsiske høykvalitetssortimentet STOBAG. Reviews Helt forferdelig arrogant service. De har ikke tid til å hjelpe oss.


Screens er en utvendig solskjerming som kan sammenlignes med en kraftig rullegardin. Våre screens måltilpasses og produseres individuelt etter mål.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg