onsdag 3. april 2019

Elevbord

Klassiske elevbord og pulter, produsert av det tradisjonsrike Tranås Skolmöbler i Sverige. Kontormøbler til arbeidsplassen. Stort utvalg på lager. Funksjonel lagerinnredning. Kom inn og se vårt store utvalg!


Du finner oss ved Epå Tunejordet.

Mandag til fredag kl. AJ Produkter har et stort utvalg bord og pulter til elever så vel som lærere. Våre bord er slitesterke, fllere modeller har lyddempende bordplater!


Høytrykk sperrelaminat på undersiden av bordplate. Kraftig slagfast mm ABS kantlist, rett kant. Runde ben Ømm med stillskrue. Combi 2høytrykkslaminat.


Vi produserer elevbord i mange utførelser. Ta kontakt for informasjon om mulighetene.

Vi har et godt utvalg av elevbord i høy kvalitet som kan leveres over hele landet. Se våre nettsider og ta kontakt på tlf. Flexibelt elevbord från Zioxi som lätt anpassas efter olika lärsituationer och lokaler. Bordsskivan är triangelformad i 60° och bord tillsammans bildar en cirkel.


I centrum finns utrymme för en Powerhub. Bordet har hjul framtill för att underlätta förflyttning. Om borden ska ställas undan kan skivan fällas upp för att spara utrymme. Et tidløst produkt med god funksjon og kvalitet. Kinnarps elevbord har designats speciellt för skolmiljöer.


Det innebär att de har inbjudande former med möjlighet till spännande färgsättningar för inspirerande undervisningssammanhang. Lekolar er totalleverandør av produkter, møbler og interiør til skole og barnehage. Vi designer elevbord for fleksible undervisningsmiljøer til både skole og kontor. La møbleringen speile undervisningen, ikke omvendt! Elevbord og skolepulter.


Finner du ikke det du leter etter, må du for all del ta kontakt med oss. Så løser vi det sammen. Pulten er elevens arbeidsplass.


Den skal tåle en støyt, den skal se bra ut og den skal være passe stor. Vi har løsninger som bidrar til fleksible løsninger og tilbyr elevbord fra bl.

Aarslan Lekolar, Grande og VS. Her finner du noen utvalgte modeller av det enorme sortiment vi har av elevbord og skolepulter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg