mandag 15. april 2019

Jotun pure

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Bestill varer på maxbo. Gode tilbud og kvalitetsprodukter. Finn din nærmeste Maxbo butikk her! LADY Pure Color Veggmaling.


Jotun pure

Vår vakreste maling noensinne er supermatt, med et eksklusivt utseende. Les tester og omtaler før du kjøper. Specs: Maling, Vegg, Vegg, Innendørs,. Du vil derfor ha kontroll på fargen, slik at den etter noen år fortsatt er vakker og passer sammen med de andre fargene du har valgt til hytta eller hjemmet ditt.


Lady Pure Color gir et supermatt eksklusivt og elegant utseende, samtidig som malingen gir en unik fargeopplevelse. Malingen er dessuten svært slitesterk og har dekkgaranti. Dette er malingen for deg som ønsker et perfekt. Denne veggmalingen gir en unik fargeopplevelse og har et flott supermatt uttrykk.


Jotun pure

I tillegg har malingen en høy slitestyrke og en rengjøringsvennlig overflate, slik at dine vegger vil holde seg flotte i lang tid. Det supermatte utseendet er mykt, eksklusivt, og det får frem det beste i fargene. Når inspirasjonen hentes fra naturens egne farger og materialer, fremstår interiøret med en unik og naturlig harmoni. Dersom du har et tidligere behandlet transparent underlag anbefales JOTUN Panellakk.


Vi har viet et eget oppslag til alle de flotte fargene du kan velge mellom i JOTUN Panellakk. Den gir en unik, vakker fargeopplevelse og den helt matte overflaten gjør at fargene fremstår som roligere og jevnere. Glansgraden supermatt er en stilig og moderne look. Veggmalingen gir et perfekt sluttresultat, i tillegg er den enkel å rulle og den tørker fort. Dekkgaranti på to strøk.


Jotun pure

Vi bruker informasjonen til å analysere og tilby tilpasset markedsføring i andre kanaler. Lady Pure Nature Interiørbeis Matt er en vanntynnet oljebeis til innvendig bruk. Anbefales ikke til harde tresorter, som f. Varme sommerkvelder venter oss!


Det varme kveldslyset gjør at fargen ser ekstra varm og brunlig ut her på foto. I sterkt sollys vil den oppfattes langt kjøligere og sortere. Test alltid fargen utendørs gjennom et helt døgn før du tar fargevalget. Kjøp på nett eller i butikk.


Overflaten får et nytt eksklusivt uttrykk og oppleves som roligere og jevnere. JOTUN Panellakk kommer i harmoniske farger, mens interiørbeisen finnes i unike farger som får frem din personlige stil. Jotuns vakreste veggmaling.


Sammen med nylanseringen følger et flunkende nytt fargekart, med vakre farger. Unik fargegjengivelse gir et sobert og sanselig uttrykk. Gir en helt unik fargeoopplevelse der ektheten i fargene kommer til sin rett, helt uten glans.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg