mandag 29. april 2019

Hay bord pris

Oppdag tidløst, skandinavisk design i vårt store utvalg av designklassikere her! Bestill din favoritt i vårt omfattende sortiment av møbler her! Norges største utvalg av design for ditt hjem. Stilfulle designede bord.


Finn de beste prisene på nettet.

HAY designer møbelserier som vil passe inn i de fleste norske hjem. Kjøp Hay bord på Kelkoo. Sammenlign pris på HAY bord. Vi hjelper deg å velge blant varer.


Se beste pris fra over 5butikker. Prishistorikk, statistikk og innsikt i Hay Slit Round Bord Ø45cm. Danske Hay har tatt Norge med storm igjennom mange år med geniale designsamarbeid og praktisk design.

Dansk design på sitt beste til en rimelig pris. Vi har et bredt utvalg av møbler og interiør fra Hay, både på lager og som bestillingsvare. Hay er et dansk varemerke som på genialt vis kombinerer designsamarbeid og praktisk design.


Dette er dansk interiørdesign på sitt beste til en rimelig pris. Lunehjem fører et stort utvalg av både nyheter og bestselgere fra Hay. Alltid lave priser og et stort utvalg! Bordet kommer i flere farger, høyder og bredder.


Så du kan uten tvil finne et bord som passer inn i akkurat ditt hjem. Flott bord fra Hay med plass til fire stoler. The Loop Stand Round table is available in two heights and three diameters. Her finner du stuebord og salongbord av merker som HAY og Muuto. Serien Copenhague föddes ur ett projekt för Köpenhamns Universitet, KUA, som skulle förses med nya hållbara stolar.


Det fantastiskt vackra formspråket och trevliga valen av material togs dock emot på ett så varmt sätt att HAY och bröderna Bouroullec kompletterade serien med flera olika typer av bord för hemmets alla rum. Selger pent brukt bord av merket HAY. Omkrets , høyde 32.


I Cahetu er vi gal etter HAY bordene – lekkert design til rimelige priser.

Bella sofabordet har en riktig god pris , er slitesterkt og vil holde i mange år fremover. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Et brett med ben og et håndtak, slik at du kan ta med bordet og kaffekoppen din sammen når du beveger deg rundt i huset – til din favoritt stol eller sengen – dette er et bord som passer overalt. Sidebordet fra HAY er et alternativ til de tradisjonelle kaffebordene som ofte er store, tunge og vanskelig å flytte.


DLM XL bord fra HAY har et praktisk håndtak på toppen, som lar deg enkelt flytte med deg bordet fra stuen til verandaen, eller til et annet sted du trenger litt mer bordplass. DLM bord er laget av pulverlakkert stål og har tre stødige ben. Kolleksjonen er utformet slik at møblene passer like godt på terrassen, balkongen og i hagen, som de gjør på kafeer og restauranter. Fra krakker og benker til stoler og bord , lenestoler og sofaer - samlingen består av ulike møbler, alle med deres felles kjennetegn - møblene er solide, uten å være klumpete, elegante uten å være. Under HAY borde hører også de super smarte og meget eftertragtede HAY Loop Stand Frame ( HAY bukke).


HAY samarbeider med kjente designere, både nyere og mer etablerte. Designdelicatessen tilbyr et bredt utvalg av designbord i den beste kvalitet. Se utvalg av designbord samt andre designmøbler online her. Flotte bord fra danske HAY i serien Copenhague. Bord serien kommer i mange former, farger og størrelser.


I det store udvalg af lækre produkter fra det danske designerbrand kan du finde et udvalg af Hay borde i mange forskellige varianter. Blandt disse Hay borde kan du ikke undgå at støde på det populære Hay Loop bord , der er ideelt til både spisebord og arbejdsbord.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg