tirsdag 9. april 2019

Maling til flaggstang

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Eksteriørmaling finner du på Maxbo. Maling og lakk til bruk på metall. Ja, det finner du på Maxbo.


Har en flaggstang i stål (eller tung aluminimum ) som er stort sett uten maling men som etter litt jobb nå ligger fint på gresset å venter på maling.

Nå skal jeg bare finne den beste fremgangsmåten for å male den slik at det blir laaaang tid til neste gang den skal legges ned. En flaggstang av aluminium kan trenge maling med jevne mellomrom. ALUMINIUSkrap bort alt løst, og rengjør stangen grundig. Påfør deretter en rustbeskyttende grunning før du påfører toppstrøkbehandling for samme formål.


Skal du male en flaggstang i stål må du begynne med å skrape bort flassende maling. Bruk en stålbørste eller skrape. De blanke flatene kan du slipe matte.

Stål bør også grunnes, men bruk da en rusthindrende grunning. Vi produserer flaggstengene av trykkimpregnert limtre furu, noe som gir en super kvalitet og minimalt med sprekker. Vedlikeholdsmessig krever en slik stang maling ca.


Glassfiber flaggstang Våre glassfiberflaggstenger er støpt i ett stykke glassfiber av skikkelige håndverkere som har tenkt igjennom hver detalj. Vi kontrollerer alltid hver stang før levering og garanterer trygghet og jevn kvalitet. De massive trestengene gir ikke lyd fra snora slik vi hører ifra glassfiber og aluminium. Med en trestang slipper du å irritere naboer, og man kan ha sitt eget soveromsvindu oppe uten å høre på “kling kling” fra egen eller naboens stang!


Fyll hullet med massen til det gjenstår et lite stykke opp til kanten. Bland siste sekk noe tørrere for at festet ikke skal gli ned i massen. Sett festet ned i betongen og rett opp med vater.


Klatring en flaggstang er ikke for de redd for høyder. Avhengig av hvilken type flaggstang , er det to metoder for å få lett tilgang til de delene som er utenfor rekkevidde av en pensel Du trenger:. Alkyd rust-hemmer primer. Til forskjell fra tradisjonell maling kan du med Hammerite male direkte på rust.


Produktenes spesielle 3-i-1-formular gjør at du ikke trenger å ha på grunning før du maler.

Våre flaggstenger kan tilpasses ditt gamle stativ. Formenta flaggstenger kan tilpasses gamle flaggstangfester hvor det typisk har stått en trestang. Hos MAXBO finner du blant annet et godt utvalg av flaggstenger og flagg. Av maling bør du gå for en maling som er spesielt beregnet for stål. Kjøp på nett eller i butikk.


Her påføres maling for metall på en flaggstang av aluminium. Hvordan bli kvitt røyklukt med maling. Fargeteori på en enkel måte. Slik får du slette vegger. Oppbevaring av maling.


Ferdigmalt på én dag. Jula tilbyr praktisk anlagte mennesker et bredt og nøye utvalgt sortiment av produkter for hjemmet, hagen og fritiden til lave priser. Vi har nettopp kjøpt oss hus. Med Hammerite Metallmaling beskytter og maler du raskt og effektivt metalloverflater etc. I hagen står en flaggstang som ikke har sett maling på årevis.


Nå lurer jeg på hvordan man tar stangen ned uten at den deiser i bakken. For ikke å si hvordan man får den opp igjen. Vi har blitt oppdratt til å behandle flagget med respekt. Det samme bør vi gjøre med flaggstangen. Det er ikke så mye som skal til for å få den klar til fest på nasjonaldagen.


Perfekt for deg som ikke vil la flaggstangen havne i skyggen i vinterhalvåret. Lyskjeden er oppdelt i åtte separate kjeder som har integrerte LED-lyskilder. Lyskildene gir et varmhvitt lys.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg