tirsdag 2. april 2019

Terrassemarkise jula

Lave fraktkostnadene! Over år med fornøyde kunder. Motordrevet terrassemarkise som styres med fjernkontroll! Når solen steker midtsommers, er det herlig å sitte på terrassen og bare nyte livet.


Men iblant, som når du skal spise lunsj eller solen står på sitt høyeste, kan det være greit å begrense sollyset. Jula tilbyr praktisk anlagte mennesker et bredt og nøye utvalgt sortiment av produkter for hjemmet, hagen og fritiden til lave priser. Europris tilbyr prisgunstige markiser som enkelt kan monteres på egenhånd. Markisene kan enkelt monteres på veggen eller over vindu. På Jula siktar vi högre.


Vi vill att människor ska vilja fixa saker själva. Med terrassemarkise over uteplassen får du nærmest en ekstra stue – eller spisestue om du vil. Markisen luner om kvelden, og du kan sitte ute og hygge deg med familie og venner i loungen utover sensommeren og høsten. Eller starte terrassesesongen allerede fra påske!


En terrassemarkise kan være tung, så det er det viktig å sjekke underlaget før montering. Har du trevegg bør du forsikre deg om at treverket ikke er råttent eller morkent, og at det er i stand til å holde oppe en markise. Det absolutt sikreste er å montere markisen i stenderne, da skal det holde uansett.


Monterte for en måned siden den største terrassemarkisa fra Jula. Helt grei kvalitet, fornøyd med prisen (kjøpte på tilbud). Hadde fra før en gammel mindre 6m fra en markisefabrikken, som kostet mye i sin tid.


Den har helt klart bedre kvalitet. Med markiser fra Bohus kan du regulere for ønsket skygge og svale partier, både inne og ute. Velkommen til oss på Jula ! Oppdag hva vi kan tilby deg! En liten og nett terrassemarkise som takket være et smart beslag kommer nærmere veggen enn andre modeller. Den gir ly for regn, skygger for solen og øker brukstiden av terrassen.


Vi anbefaler Palladio - ut i fra det designmessige og det at duken rulles inn i en kassett når markisen ikke er i bruk. Se vårt store utvalg her. Deretter følger du bare produktkonfiguratoren. Dette gir lengst varighet mtp. Trenger du ny markise?


Scandic Markiser har et stort utvalg! Terrassemarkiser, Grønt Fokus er Norges største og ledende leverandør av drivhus, veksthus, hagestue og vinterhage. Vi erbjuder händiga människor ett brett och noga utvalt sortiment av produkter för hemmet, trädgården och fritiden till låga priser. Ofte er en liten markiseløsning nok for å sikre innvendig solskjerming, mens det trengs større markiser – for eksempel terrassemarkise – for å sikre skygge ute også.


Tenk på været Markiser er en permanent installering og skal ikke bare tåle skarp sol. Ettersom de henger ute – og ofte ganske utsatt på sørsiden av huset – må du huske på været resten av året også. Maks avstand fra ende av terrassemarkise til første veggbrakett er 60cm (se nedre bilde til høyre).


Vi bruker varmforsinkede franske treskruer med diameter Ø10mm eller Øved montering mot treverk. Den skjermer for sol og regn om dagen og skaper en lun stemning om kvelden. Vi har et stort utvalg og hjelper deg å finne den rette markisen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg