torsdag 4. april 2019

Påskens budskap

Selv disiplene skjønte ikke hele Jesu budskap før på påskedag og dagene etter. Thomas, den av disiplene som tvilte aller mest, trodde ikke på sine venner da de fortalte ham at Jesus var stått opp. Ifølge Bibelen fikk han også møte Jesus, lys levende, i kjøtt og blo ikke som et spøkelse eller en ånd.


Filmen som har fått navnet PÅSKE er laget av Agens for Superblink, og den kan lastes ned og sees gratis av alle som ønsker å formidle påskens budskap til barn. Fra før har Superblink lansert filmer om skapelsen, syndefallet Jesu fødsel.

Alle filmene ligger gratis tilgjengelig på nettsiden superblink. Hva forkynner påskens budskap ? Det forkynner hvorledes Jesus er død og oppstått av graven som vår stedfortreder. Jo at Jesus ble gjort til ett med oss. Vi trenger et håp som gir oss styrke til ikke å gi opp. Derfor kan alle lære noe av påskens budskap om man tror, tviler eller ikke tror i det hele tatt.


Hva som skjer etterpå vet vi ikke noe om, men å være raus, tilgi og bevare håpet kan vi gjøre uansett. I mørket er det vanskelig og ofte umulig å se om det er noen annen i nærheten.

Les biskop Atle Sommerfeldts påskekronikk: De fleste av oss har vært nede i mørke daler rammet av lidelse, svik eller fortvilelse. Påskens budskap - Du er ikke alene! Vad handlar påsken om egentligen? Här kan du få en liten uppdatering om ursprunget till vårt kristna påskfirande. Och därför kan vi alla, i dag få uppleva, Nå Frid och Glädje.


Som følge er det lenger mellom artistene som. Påskedag - dagen da Jesus sto opp fra de døde. Påskebudskapet er helt enormt når man virkelig tar det innover seg,. De siste årene har julen og dens budskap blitt løftet frem i ekstremgrad i norske kirker og konsertlokaler, mens påskebudskapet får svært lite oppmerksomhet samme steder.


Stavanger Gospel Company ønsker nå å bidra til at fokuset ikke bare rettes mot det som skjedde i Betlehem, men også det som skjedde i Jerusalem. Tore Kransberg forteller om frelsen i Jesus. Men påskens budskap om forsoning som åpner for livet, bærer også i seg perspektiver som gir mening langt utover kirke og kristen tro. I urolige tider er kan hende frykten for fremtiden aller mest påtrengende. Frykt ikke, sier engelen ved Jesu grav.


Det samme budskapet lød da Jesus ble født. Er denne gleden et svar på ekte kjærlighet til Gud og mennesker, eller er det en nidkjærhet og påtatt rettvishet?

Här har vi samlat några av påskens traditioner som du kan hämta inspiration ifrån. Skärtorsdagen Jesus äter för sista gången tillsammans med sina tolv lärjungar. Barn er det levende budskap som vi sender til en tid vi ikke får se, sier Neil Postmann.


Deres sønn lever, var det budskap jeg kunne formidle til den tilfangetagne Aleksej Rosjupkins foreldre i SovjetUnionen. Det er en helt spesiell opplevelse å forkynne påskens glade budskap her ute blant de døde, sier res.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg