torsdag 18. april 2019

Dekor vindu

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Gjør ditt hjem enda finere i dag.


I dag er nettbutikken en familiebedrift som spesialiserer seg på raske, enkle og billige oppussingsvarer til hjemmet.

Dekor - Alltid mange varianter. Min misjon er å gjøre oppussing enklere slik at enhver kan skape drømmehjemmet sitt, uavhengig av budsjett eller situasjon! Vi har stor kunnskap på dette området, og vil gjerne hjelpe deg med utforming, produksjon og montasje av dekor. Det finnes mange gode løsninger. Vi tar gjerne med prøver på ulike typer dekor film og kommer på en uforpliktende befaring.


Kontakt oss gjennom skjemaet under for å være sikker på at du får den beste løsningen for deg! Enten man er ute etter et klassisk design som frost eller lyst på et fargerikt design som etterligner stained glass har kolleksjonen noe til enhver smak. Det kan være ren reklame, sikkerhetsmessig, dekorering, hindre innsyn helt eller delvis, eller sol og UV-demping.

Det brukes mye glassflater i moderne bygg, hvorfor ikke bryte opp flatene med en lekker dekor ? Det er ingen begrensninger på bruk av farger når en lager dekor til vindu. Vi plotter foto, logoer og design akkurat slik du ønsker det. Se ut – ikke inn Oneway vision folie er smart der du ønsker utsyn, men ikke innsyn. Vi bruker dette ofte på biler, men det er blitt svært populært på butikkvindu, restauranter og offentlige bygg.


Jeg er stolt av å kunne tilby Norges største utvalg av selvklebende folie til møbler, interiør og vindu , i tillegg til flere innovative nyheter som gjør oppussing enkelt. Håper du finner noe som faller i smak! Utvendig dekor til hus i sveitserstil og andre stilarter i norsk byggetradisjon.


Vårt sortiment består av deler til vindusomramminger, spir, sperreføtter med mer. Bestill nye vinduer av toppkvalitet til hus eller hytte her! Fakturabetaling eller handlekonto? Levering til hele Norge. Du kan trygt handle billig hos oss.


Søk Fortere, Bedre og Smartere her! Malerbutikk vindusdekor. Vindusdekor, frostet folie, reklame på vindu , frostet glass og klistremerker til vindu er produkter som gjør din bedrift synlig.


Vi kan printe, skjære og montere forskjellige typer frostet folie, vindusdekor og klistremerker til vindu alt til en gunsting pris.

Listefritt vindu og dør får du fra Deco Systems. Deco Smygplate er løsningen for deg som må ha et stabilt og enkelt produkt som alltid gir et godt resultat! Bredt utvalg dekorklosser til både inne og ute. Vi tilbyr et bredt utvalg dekor som vil pynte og gi hjemmet ditt stil og personlighet. Velg blant et bredt sortiment fra klokker og dekorfigurer, til lysbrett og silkeblomster.


Pynteklosser for utvendig bruk på hus og hytte, for dekorasjon rundt dører og vinduer. Finnes i flere størrelser og modeller. Små innredningsdetaljer kan gjøre stor forskjell.


Finn et tema som passer med resten av tingene dine, så fyller du raskt hjemmet med detaljrikdom. Handle trygt på jotex.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg