mandag 8. april 2019

Utvendig solskjerming

Søk utvendig solskjerming pris. Solskjerming til bilvindu. Utvendig solskjerming kan gjøre mye for ditt inneklima.


Se alle våre produkter under, eller bla i vår produktkatalog for utvendig skjerming av sol og innsyn. Vi handler direkte fra de største produsentene i Europa uten fordyrende mellomledd.

Det jevnt høye produksjonsvolumet deres resulterer i svært konkurransedyktige priser. Alle produkter er CE-merket og godkjent for bruk i Norge. Alt fra markiser, screens, pergola og persienner. Bestill gratis befaring her. Våre utvendige solskjermingsløsninger er stilrene produkter som lekkert integreres i fasaden.


Du beholder godt utsyn og lys, selv om. Prosessen er passiv og derfor et miljøvennlig alternativ til f.

Screens er en utvendig solskjerming som fungerer som en kraftig rullegardin. Med et lekkert design vil den sette et elegant preg på fasaden til huset. Screens kan monteres både horisontalt og vertikalt og vi tilbyr et stort utvalg av farger og tekstiler med ulik tetthetsgrad. Vi har alt av innvendig og utvendig solskjerming som Plisségardiner, Rullegardiner, Markiser osv. Med dine ønsker og vår ekspertise, finner vi sammen den beste.


Vindusmarkiser er utvendig solskjerming av vinduer. Med en vindusmarkise holder du den verste varmen ute, beskytter mot solbleking av interiør, og skjermer for direkte sol p Også det dekorative aspektet er viktig for mange, da vindusmarkiser i manges øyne hever inntrykket av husets fasade. Med høy varmeavvisning utenfra og inn hindrer den også unødig oppvarming innendørs om sommeren. Samtidig reflekterer den varme godt innenfra slik at energien du bruker på oppvarming utnyttes svært godt.


Vi utfører alt innen glassmester- og glassarbeid. Finn utvendig solskjerming pris. Trenger du solskjerming? Legg inn anbud gratis og uforpliktende her! Vi har stort utvalgt av solskjerming hos Felleskjøpet.


Vi hjelper deg med å finne det riktige utstyret som passer ditt behov!

På jakt etter utvendige screens? Se vårt utvalg og bestill i dag! Forskning har vist at utvendig solskjerming er den mest effektive form for solskjerming.


TEK har satt utvendig solskjerming i fokus ved å sterkt anbefale å bruke solskjerming fremfor kjøling for å spare energi. Har du solvendte vinduer? Vi tar mål, fremviser prøver og gir uforpliktende tilbud.


Innvendig solskjerming. Scandic Markiser har et stort utvalg av lamellgardiner, plisségardiner, rullegardiner og blendingsgardiner. Persiennene kontrollerer også lysfordelingen og eliminerer blending uten å hindre ventilasjonen.


Uansett posisjon holdes duken på plass. Markiser og persienner har lange tradisjoner her i landet i forbindelse med utvendig solskjerming. ZIP Screens utkonkurrerer markiser og persienner.


Bla deg gjennom brosjyren og bli inspirert!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg