mandag 22. april 2019

Ståbord

Stort utvalg av ståbord til gode priser. Kjøp enkelt online med fri frakt! Kontormøbler til arbeidsplassen. Alltid års garanti! Stoler og bord til bra pris.

Rask levering - Høy kvalitet! Bord til lave priser. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Ideelt som en slags sentralbord hjemme – med plass til kalendere, post, nøkler og mer.


Flere oppbevaringsrom i ulike størrelser, designet for ting som bærbare pc-er eller vesker. Gi form til et dynamisk miljø som raskt åpner for nye kontakter, ved hjelp av ståbord og barbord. Høye bord skaper dynamikk og bevegelser på kafeen, i pauserommet eller på minglekvelden.


X-bone er en stor bordserie som kan tilpasses.

Høydejusterbart med gasspatron. Lyst på et høyt spisebord på kjøkkenet? Vi har barbord i flere stiler og størrelser. Se hele utvalget barbord på ikea. Passer både til kjøkkenet og hjemmebaren.


Dette smarte Event-bordet kan justeres i høyden, og dermed fungere som båd. Søk Fortere, Bedre og Smartere her! Stretch duk til ståbord - hvit.


Enkle rimlige ståbord til bruk på kontoret eller hjemme. GAMMA er en nøytral og estetisk utformet bordserie. Ståbord Event Ø cm. Våre bord er robuste og slitesterke.


Enkel vedlikehold og lett å lagre. Haugstad Møbel produserer ståbord til kontor i mange varianter og størrelser. Vi produserer på mål, størrelse, beskrivelser og design.


Vi kan produsere i standard formica laminat og mulighetene det er der innen struktur og fargevalg.

Pene barbord til billig pris! Hos furniturebox finner du garantert møbler for deg. Vi tilbyr dagers returrett og åpent kjøp. Du finner oss ved Epå Tunejordet. Mandag til fredag kl.


Hvordan kan vi hjelpe? Søker du cocktailbor bord som kan klappes sammen for lett oppbevaring, bord med infrarød varme eller bord med innebygget lysmuligheter, så er du havnet det rette sted.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg