torsdag 25. april 2019

Poster ramme

Stort utvalg av Rammer. Fraktfritt over 3kr. Søk etter poster ramme på den nye KensaQ. Små og store rammer for veggen din.


Kombinere våre posters med rammer i forskjellige størrelser og opprett en bildevegg.

Bilderammer til plakater og posters i svart og hvitt. Vi selger trerammer samt metallrammer i størrelsene 13x1 21x3 30x4 40x5 50x5 50x7 61x9 70x100. Kjøp billige rammer på Desenio. Kunst setter et personlig preg på hjemmet, også når du ikke har laget den selv.


Alle motiver av fotograf Vibeke S Myren. Hver poster trykkes og kuttes for hån så her er det ingen masseproduksjon. Få din unike poster du også!


Her har vi samlet alle våre rammer som passer bilder som måler 61x9cm.

Disse rammene passer utmerket til de fleste plakater og postere. Enten du leter etter en flott ramme til soverommet eller stuen, så finner du den hos oss. Sjekk vårt sortiment og finn din nye ramme hos oss!


Posters og plakater piffer opp et hvilket som helst hjem og utvalget vårt består av alle forskjellige stiler, farger og størrelser man kan forestille seg – det finnes altså noe for enhver smak. Vi har noe for enhver smak. Ta en titt lenger ned på siden for å få inspirasjon og for å finne rett posters og plakater for akkurat deg og ditt hjem.


En norsk online-butikk med plakater og posters online. Her finner du skandinavisk design med svarthvite plakater, posters til barn, plakat med fotokunst, tekstplakater og mye mer. Benytt deg av vårt store tilbud av skreddersydde rammer i høyeste kvalitet, vi bruker den mest moderne lamineringsteknikk!


Du kan legge til en ramme til alle plakater, kunstutskrifter eller fotografier. I det elektroniske innrammingsstudioet kan du velge fra et bredt utvalg av rammer , oppført i henhold til farge. Finn poster ramme hvis du ser nå. Arbeidstitler Her er en oversikt over posters og plakater med arbeidstitler.


En koselig og personlig gave til kollega, venner og familie. Designet står vi for selv, og alle posters blir trykket lokalt i Kristiansand. Rammer og interiør til postere og plakater.


Velg mellom eik, svart eller hvit.

Sort poster ramme har lik rammeprofil som Norges mest solgte plakatramme. Mange av våre kunder har ønsket å kjøpe norges mest solgte plakatramme i sort utførelse. ArtRoom er din leverandør av posters , circle art og rammer. Rask levering - dagers angrerett!


Opfrisk dine vægge og hæng et verdenskort op, eller hvorfor ikke et billede med motivet af en tiger i en træramme?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg