onsdag 17. april 2019

Ølkrus i tre

Kan leveres med gravering. Vekt 1g Volum L Diam mm. Egner seg godt for gravering. Skriv en produktanmeldelse og del dine erfaringer med dette produktet med.


Nettsiden bruker infokapsler for å øke forståelsen av hvordan den brukes.

Kapslene er små datafiler med anonym info. All håndtering av informasjon på denne. Dekorativ ølkrus i kirsebærtræ, volum ca. Materiale: kirsebærtræ Ø - ca. Arsenal gravert i tre.


Med Man U gravering i ekte naturlig trevirke, miljøvenlig, skaper den rette steminingen på tur, ja både til sjø og land. Klikk på vår logo øverst i høyre hjørne for å gå direkte til vår nettbutikk.

Vi tilbyr kortbetaling, faktura og delbetaling både for bedrifter og private. GSW krus er laget av nøye utvalgte tre av meget høy kvalitet, kombinert og herdet med rustfritt stål ringer, nagler, og håndtak. Hver del av krus er håndlaget, forsiktig satt sammen i en solid stykke, og belagt med akryl polymer.


Roseskåret smørbakke. Antikviteter store farge. Innholdet er beskyttet etter åndsverkloven. Regelmessig, systematisk eller kontinuerlig innhenting, lagring, indeksering, distribusjon og all annen form for bruk av. Stort og flott ølkrus i tre.


Kruset er godt å holde i og praktisk å ha med på tur. Det er i stor grad snakk om en forenkling og naivisering som til en viss grad er forbi det parodiske, og det som tildels kan passere som bygdeløver i den konteksten det står i når det er detaljer på tre hundre år gamle arbeider fra dalstrøka. Kleven Jakt og Fiske har et stort utvalg innen jakt, fiske og friluftsliv. Nord-norges eneste sportsgrossist!


Du bestemmer tekst og skrifttype. Klassisk ølkrus av glass – helt uten plast og tyske bier mädchens. I eldre tid er betegnelsen krus brukt om drikkekar av krustøy (keramikk og glass), men i nyere tid er betegnelsen krus også brukt om kanner av tre og metall.

Se drikkekanne, krus og nebbkanne. Fargebetegnelse, ufarget. Trekoppen for alle jegere. Lang snor for halsen. Passer til alle som ønsker begge hender fri, friluftsliv, kick-off og selskaper.


Flott drikkebeger i tre. Torget Til salgs Møbler og interiør Annet. Fjelltind nettbutikk for gaver, tur, jakt og fiske. Vi selger gaver, turprodukter og kniver med pesonlig gravering.


Kjente merkevarer som Helle, Brusletto, øyo.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg