onsdag 24. april 2019

Male hus

Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Når du skal male huset bør du tenke over hvilken farge du velger. Et hus er sjelden et bygg i ensom majestet. Du må ta hensyn til naboer og kulturlandskap.


Farger som grønt og blått bør du unngå fordi det skandinaviske lyset vil forsterke fargene. Rødt er en populær, men vanskelig farge.

Mange tenker at det ikke er så komplekst å male et hus , men husk at et profesjonelt firma har lang erfaring med husmaling, og at de kan gjennomføre jobben langt mer effektivt og sikkert enn du selv kan. Særlig i tilfeller der huset er flere etasjer høyt, vil det ofte lønne seg å benytte et malerfirma. Male ubehandlet vegg Denne filmen gir deg en enkel veiledning til forarbeid og maling av ubehandlet vegg ute. Gjør jobben riktig, og du kan få et vakkert resultat som holder seg godt i mange år. Vi har et stort utvalg utendørsmaling.


Enten du er ute etter storfavoritten Drygolin fra Jotun eller eksteriørmaling fra kjente merkevarer som Gjøco eller Drywoo finner du det du trenger hos oss. Værforhold for maling av hus. Rundt grader, grovt regnet mellom -grader, og overskyet, er perfekt malevær.

Du kan male selv om det er sol ute, men hold deg i skyggen. Dersom solen steker rett på en nymalt vegg, vil malingen kunne tørke for fort, og det kan oppstå stygge blemmer. Du bør også unngå å male for sent på kvelden. Skal du male huset i år?


Ta med fargeprøvene ut nå! Male hus - tips til riktig fargevalg - Fargene i Steel Collection, som for eksempel Steel Mountain er fine alternativer når en er på jakt etter litt mørkere farger til moderne arkitektur, sier Tale Henningsen, fargedesigner hos Nordsjö. Male huset Å vedlikeholde huset jevnlig, enten ved å vaske det eller male , gjør at du høyst sannsynlig slipper unna de aller største reparasjonskostnadene.


Det anbefales å male huset hvert 5. Mange bruker stige, men malemestere og fagfolk anbefaler sterkt å bruke lift eller stillas. Når det kommer til maling av hus , som ved andre maleprosjekter i huset, så er det mange faktorer som kan påvirke kostnaden og prisen. Selv om prisen for et prosjekt utført av en maler vil variere betydelig, ser vi i vår prosjektdatabase at de fleste boligeiere betaler omlag kr 50i snitt når de får malt huset av en proff maler.


Sommermånedene, som normalt sett bringer meg seg mye fritid og pent vær, er også høysesong for maling av hus. Samtidig er det en kjent sak at norsk sommer kan være ganske så skiftende i været. Så hva gjør du når mørke skyer truer i horisonten akkurat den dagen du skal sette i gang med malejobben?


Dette er samlesiden over alle de siste nyhetssaker som omhandler male hus. Vi bryr oss om ditt personvern. Veggen må også være skikkelig tørr før du begynner å male.


Det verste jeg ser er folk som høytrykksspyler husveggen, lar den tørke et par timer i solen, og så begynner å male , sier Nilsson.

Etter en omgang med høytrykksspyler tar det dager med sol og vind før veggen er tørr igjen. Har noen som maler huset mitt nå. Jeg holder maling selv. De må selv sette opp og ta ned stillas.


Hos meg er det nytt, så de slipper å male vinduer og skraping. Kontroller vinduene hvert år. Ser du sprekker i kitt og maling nederst i vinduskarmen, er det tegn på at det er på tide å male.


Det er den mest sårbare delen av vinduet. Ser vinduet bra ut ellers, kan det holde med å kun male den nederste delen og ca. Huske grundig forarbei så blir det mye enklere å få flott. Nedenfor ser du en oversikt over de forskjellige male - og beisejobbene du kan bli en ekspert på i løpet av sekunder. Lei av å vaske ditt hvite hus ? Spør deg selv ”bør jeg male i en mørk eller lys farge?


Hva passer til huset? Ikke minst, hva glir fint inn i nabolaget? Når du har svart på disse spørsmålene, er det kanskje lettere å vite om du vil ha et mørkt eller lyst hus. Når den beslutningen er tatt, ja da kan du starte å tenke på fargen!


Slurv gir dårlig vedheft og grobunn for sopp og alger. Fastpris gir deg som kunde forutsigbarhet. Her er alt du trenger å vite for å bli en ekspert på maling av hus ! En lang og mørk vinter er forbi, og det er på tide å begynne å planlegge vedlikehold av uterommet. Perfekt maletemperatur er mellom til grader i overskyet vær. Først bør du starte med å måle opp veggene.


Hvor stort areal skal males? Kjøp inn riktig mengde maling eller beis hos nærmeste forhandler. De kan gi deg råd til hva du bør velge.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg