tirsdag 16. april 2019

Male ytterdør

Langtidsholdbare vinduer og dører. Benytt deg av vår kampanjepris! Du bestiller enkelt på nett. Byggmakker kan dører. Ytterdører og andre dører får du hos oss.


Hvordan male tidligere malte ytterdører.

Denne bruksanvisningen gjelder for maling av ytterdører. Malingen må være slitesterk, ha god kantdekk og utflyt. Nye dører leveres i dag ferdig malt, disse kan du normalt overmale. Litt planlegging og fantasi, så kan vi skape magi med farger. Vi kan alle trenge en munter og fargerik velkomst når høsten nærmer seg med stormskritt.


Da kan det være en idé å male inngangsdøren i en sprek farge. Kanskje har malingen begynt å flasse og døren ser slitt og matt ut. Døren med den helt superglatte, malte overflaten kan bare et profesjonelt fabrikkmalingsanlegg klare.

Skal du male selv, kan du vurdere et lite sprøyteanlegg. Men sprøyting krever øvelse, og hvis du kan leve med den lille strukturen som en finhåret malerull gir, kan du fint male en dør eller en annen glatt flate ganske pent. Det er ikke alltid like lett å vite når det er på tide å male om huset. Men det er visse tegn du kan se etter for å vite om du bør ta fatt i malerull og pensel snart. Er det en innerdør bør du f. I dørbransjen snakkes det om modulmål.


Male dør Denne filmen gir deg en enkel veiledning til forarbeid og maling av utgangsdør. Gjør jobben riktig, og du kan få et vakkert resultat som holder seg godt i mange år. KLAR TIL Å MALE YTTERDØR I TEAK. Sørg for å ha rull og pensel innen rekkevidde, og en fuktig klut om du skulle søle. Så er det bare å røre godt om i malespannet og begynne!


Det lønner seg å legge en plan for i hvilken rekkefølge områdene skal males. Følg våre enkle trinn for hvordan male ytterdør. Teak er et materiale som trenger krever nøye grunnarbeid - men det er ikke dermed sagt at en teakdør er mer komplisert og arbeidskrevende å male.


Tørk grundig over dørbladet med rødsprit for å fjerne mest mulig av fettet i treverket. Skru av beslag og bruk skrape for å fjerne ujevnheter og oljerester. Men man behøver absolutt ikke å være malermester for å få et perfekt resultat.

Noen synes kanskje det er vanskelig å få en perfekt finish, spesielt på dører og lister. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Reserver ditt Hotell i Male online. Dersom du maler gamle vinduer med kitt, skal du male over kitten og 1-mm inn på glasset for å sikre at vann ikke kan trenge ned mellom glass og ramme.


Det kan lønne seg å skaffe en vinduspensel til detaljarbeidet, fordi denne er spisset slik at det er enklere å male presist. Maskeringsblad kan også være et praktisk hjelpemiddel. Råd om hvordan måle din ytterdør. Besøk våre nettsider her og finn din dør.


Når du skal male en slett dør, satser du på godt verktøy hvis du vil ha et pent resultat og få jobben effektivt unna. Hvor lang tid tar det å male ytterdør ? Og døren trenger minst to strøk. Dessuten går det med noen minutter til å vaske og forberede flaten som skal males. Ideen til fargen kom egentlig allerede i forfjor da jeg kjøpte en mørkegrønn gammel langkrakk på bruktbutikken. Brukte den ute på trappa, og tenkte umiddelbart at fargen hadde tatt seg godt ut på ytterdøra også.


Da Hulda viste frem sin vakre nymalte ytterdør , ble jeg ihvertfall sikker. Med en ytterdør eller inngangsdør sender du signaler til dine besøkende om husets identitet allerede før de kommer inn i huset. Les vår veiledning for å velge riktig ytterdør her. I helgen har prosjekt maling av ytterdør vært det store. Otto viser deg hvordan.


Med vårværet kommer også denne trangen til å friske opp ute gjør den ikke? Det var noen som sa til meg at denne lysten til å stelle i hagen og ordne ute, forsvinner i takt med hvor lang tid man har bodd i hus. Inngangsdør, ytterdør , utgangsdør er noen av dem og det er husets viktigste dør.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg