onsdag 24. april 2019

Drivved hylle

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Hvilken hylle passer ditt behov?


Trenger du litt hjelp til å innrede et rom?

Book tid med en av interiørdesignerne våre. Oppbevaring til lave priser. Etter år, har vi laget det meste, men gleden er like stor når vi. Kvalitetsmøbler i stål, drivved og tekstil.


Classic Living er en dedikert nettbutikk som tilbyr flotte kvalitetsmøbler fra seriøse og erfarne produsenter. En nydelig lampe av drivved. Alt du trenger er en enkel lampe, ståltråd og selvfølgelig drivved.

Et par timer senere har du en tøff lampe du kan vise frem til gjestene dine. Vis frem de fineste klærne dine! Mange kjøper klesstativ for å vise frem sine fineste plagg. Jeg har laget mange enkle, kule, og fine DIY-prosjekter og tenkte å vise frem noen tips til hva man kan lage av drivved.


Det som er fint med drivved er måten vannet har slipt frem strukturen i treverket på og hver planke og pinne blir unik og spesiell på hver sin måte. Drivved trekant hylle. Hos Chilli finner du Hyller i høy kvalitet til god pris – fra 1kr. Stort sortiment av Hyller i variert stil og design.


Trygg E-handel med dagers angrerett. Velg og vrak blant våre pene Hyller og oppbevaring! Vi har et bredt sortiment av Hyller og oppbevaring for alle hjemmets rom. Våre møbler finnes i ulike modeller, farger, stiler og design.


Her kommer du garantert til å finne møbler som passer til ditt hjem. Også er det bare å feste hylla til veggen, og plassere det du ønsker å ha på den. Hei og god tirsdag :) Tusen takk for alleog kommentarer på.

Jeg valgte å male med hvitmaling over skruene som er festet til veggen, slik at de ikke blir så voldsomme. Flott den øverste hylla med hylleknekter i stål! Min erfaring er også at den drivved fargen er litt feil, altfor brun. Jeg kjøpte en grå beis i samme serien og blandet den litt ut med vann, det ble helt drivvedfarge. Categories: -SDS- , Heimen Siden min far er en mann som aldri kaster, har god plass til oppbevaring av rot og skrot og gård med masse gamle hus og gjerder, har han opp gjennom årene samlet en masse fint jeg nå kan bruke.


Skap og bokhyller i et rikelig sortiment. Kombiner nytte og stil med hyllene fra Europris - Vi har både ferdige hyller og benkplater. Husker dere den fine trekant hylla jeg laget av noen drivved planker for en stund siden?


Den hang på gjesterommet i leiligheten og har nå kommet opp på veggen i stua :D Utrolig lett å lage og kult å ha litt hyller som ikke alle andre har :D Den er så fin :D Oppskrift og fremgangsmåte på denne har jeg delt før, og den finner dere HER.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg