mandag 29. april 2019

Kattedo med tak

Kjøp din kattedo her! Se på våre nyeste gadgets. Vi har de kuleste gavene du kan gi.


Ta en titt på vårt utvalg av kattedoer,- vi fører alt fra miljøvennlig Beco kattedo til trendy og minimalistiske Modkat doen med fler! Det er viktig at blir igjen et passe lag med san enten man bruker klumpete eller ikke klumpete kattesand.

Den mengden med sand som ikke er klumpete kan brukes om igjen. Hvitt luksus kattetoalett med tak og vippedør. Stilig kattedo i glossy hvitt med matt mønster på siden.


I toppen er det kullfilter for å redusere lukt, og et rom med en kattespade. PeeWee kattedo med tak og dør ° Praktisk stor åpning der deler av taket kan vippes opp for å komme lettere til med kattespaden ° Et miljøvennlig. MyPet kattetoalett med tak sort (Svart) Fint og praktisk kattetoalett med fint mønster på luken.


Savic Nestor kattedo med tak og kullfilter. Flere farger å velge i.

Her finner du kattetoalett, kattestrø og alt for kattens velvære. Nestor er kattetoalettet for deg med katter på vanlig størrelse og kattunger. Fin, enkel og praktisk kattedo av større størrelse, med tak og dør i nøytral gråfarge.


Aktivt kullfilter i toppen for å nøytralisere lukt, og stor vippeåpning i fronten som gjøre det til en lek å rengjøre doen mellom hver gang. Her er noen tips for hva du bør tenke på i forbindelse med et nytt kattetoalett. Luksus kattetoalett med tak og vippedør.


Sort stilig kattedo i glossy sort med matt mønster på siden. Smart kattetoalett med luke og mulighet for filter i toppen. Lukt i kattedo - kjerringråd. Innsenderen skriver følgende: Hvordan få bort lukten i kattedoen. Jeg bruker underlivssåpen ASAN i kattedoen av plast.


Ta ut all san ha oppi ganske mye såpe, litt vann, la dette stå og trekke i ca. Katter må også gå på do. Cat litter tray with flap and filter. Du har ingen produkter i handlekurven. Nettbutikk med mat og utstyr til katt og hund.


Gode priser og rask levering.

Gratis frakt ved kjøp over kr. Toalettet har en ekstra bred kant for å forhindre at kattesand o. Taket holder seg på plass ved hjelp av hektene på hver side, disse er enkle å åpne og lukke. Trixie Toalettposer, stk. Jeg kjøpte derfor en kattedo med tak og filter, men etter et par dager jeg ut at det ikke lukter noen verdens ting, så da tok jeg vekk teket fordi det bare var i veien både for oss og katten.


Badet fant jeg raskt ut at ikke var noe særlig lurt sted for en kattedo. Det har ikke gjester gjort heller. Det som har noe å si på lukta er hvilken sand du bruker.


Vi bruker EverClean, og er fornøyde med den. Peewee pellets er ikke skadelige for miljøet, og er i tillegg biologisk nedbrytbare. PeeWee kattedo holder potene til katten din rene og tørre, noe som gjør at det blir mindre støv i huset.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg