onsdag 17. april 2019

Markise med nedsenkbar front

Frontkappen heves og senkes med sveiv. Den skjermer også mot innsyn og uhyggelige naboer. Det anbefales å bruke markise med nedsenkbar front sammen med støttestag for stabilitetens skyld. Se priser og bestill.


Markisen kan leveres med nedsenkbar frontduk. Frittstående markise.

En frittstående markise kan du plassere hvor du vil på et åpent areale, og kanskje til og med flytte på den hvis du ønsker å variere. Gir god solskjerming, lun atmosfære og en følelse av å være på uteservering. Her i Norge pleier den lave solbuen å føre med seg en plage i form av en sol som skinner rett inn vinduene store deler av tiden solen er oppe. Med en nedsenkbar front på markisen har du mulighet til å unngå gjenskinnet i TV’en og blending på høsten og vinteren.


Classic med nedsenkbar front. Mindre konfigurasjoner tåler utvilsomt langt mer vind i den grad man ønsker å nyte kaffen under en markise i f. Kontakt oss om du har spørsmål rundt bruk i områder med mye vind. Palladio Semikassett Terrassemarkise er en robust og kompakt markise med elegant design for den kresne.

Kassetten beskytter duken for vær og vind hele året når den er innrullet. Ved mørkets frembrudd bidrar en markise til å skape en lunere og mer stemningsfull uteplass. Med vår vinkeljustering kan du enkelt tilte markisen ned for å hindre kald trekk eller velg en front med nedsenkbar duk i forkant for å skape et eget rom under markisen – mulighetene er mange!


Se valgmuligheter her. Lave fraktkostnadene! Over år med fornøyde kunder. Alltid stort utvalg og god service. Se hele utvalget og kjøp online på BAUHAUS. Finn laveste nettpris her. Dette er din startside.


Vi har lagt opp noen forskjellige elementer som eksempel. Elementene er de byggesteinene du lager din webside med. Fasade Elegant Kassett er en eksklusiv terrassemarkise til konkurransedyktig pris. Med denne terrassemarkisen er du sikret mange gode utetimer på varme, lyse sommerkvelder.


En flott designet markise med avrundede profiler. Kan leveres med vinkelkontroll, midtbom, nedsenkbar kappe og takbrett. En terrassemarkise som kan levers med nedsenkbar front , tak og vindstag.


Front -, arm-, takprofiler og kassett i eloksert aluminium.

Rørene er av galvanisert stål. Velg blant åpen markise (Fasademarkise uten kassett med kombinasjonsfeste for montering i tak eller vegg) eller kassett for veggmontasje i kvadratisk form. Gjør markisen enda mer stabil med våre justerbare vindsikringsstag. Bestilles som tilleggsutstyr.


Integrert vannrenne i frontskinne, leder vannet til sidene og unngår vann som renner ned i front. Deksel som beskytter wirene, forlenger levetiden på armene og unngår korrosjon. Alle deler lakkert i samme farge. Tett bakside, totalbeskyttelse av duken.


Installerer du en terrassemarkise med lys, varmelampe og nedsenkbar frontkappe, kan du fint dekke bord til 1 og feire en lang sommerkveld – uavhengig av vær og hvor sen kvelden blir. Nedsenkbar duk i front , for lav sol og innsyn, mot tillegg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg