fredag 26. april 2019

Film vindu innsyn

Effektiv og skånsom måte for å unngå uønsket innsyn uten å miste sollyset. Bestill nye vinduer av toppkvalitet til hus eller hytte her! Sjekk utvalg og kampanjepriser her! Du får ingen folie som kan gjøre dette annet enn sandblåstfolie som slipper lys gjennom men hindrer både ut og innsyn.


All annen folie vil favorisere sikt fra den mørke til den lyse siden. Det går ikke å trylle slik at man får enveis sikt uansett lysforhold.

På vinterstid vil det stråle mer enn om sommeren pga refleksjon fra snø og is. Heldigvis er Solfilmshop sine filmer her, for å redde dagen! Våre solfilm til vinduer blokkerer inntil av de skadelige UV-strålene og gir overlegen solbeskyttelse når solfilmen er montert. Med vindusfilm integrer du effektivt solskjerming vinduer , og filmen gir svært god effekt mot sol (mange filmer har tilnærmet 1 UV blokkering), skarpt lys og varme (reflektive filmer har varmeavisning på inntil ). Vindusfilm har lang leveti og er vedlikeholdsfri.


Filmen monteres på innsiden av nye eller gamle vinduer , og egner seg. På jobben har vi vinduer som hindrer innsyn , men når vi ser ut ser de. Jernia en liten rull, typen der vinduet ser frostet eller hva det heter.


Hvis det innsyn på wc uten gardiner er det det også etter montering av film når.

Vår selvklebende vindusfolie er spesielt beregnet til montering på vinduer uten bruk av vanskelig lim. Vårt sortiment inneholder mange forskjellige versjoner og mønstre, så det er noe til enhver smak og situasjon. Her kan du sjekke ut noen av produktene vi leverer.


Vi hjelper deg til å finne riktig produkt og gjør gjerne en prøvemontering av ulike typer film. Det fine er at folien slipper inn lys og pynter opp, samtidig som den hindrer sjenerende innsyn. Det hender også at en har utsyn en ønsker å slippe.


Da kan plastfolien også gjøre nytte, samtidig som du får beholde mye av lyset. Vindusfolie skjermer for uønsket innsyn , samt bidrar til et bedre inneklima. Foto: Fantasi Interiør.


Vask vinduet godt, og la det tørke. For å fjerne resten av boblene, start på midten, og stryk over vinduet med en børste. Du kan også handle de fleste av våre solfilmprodukter og alt verktøy du trenger, for at monteringen skal gå lett og smertefritt.


I nettbutikken har vi samlet de beste utvendige og innvendige solfilmene fra noen av markedets fremste produsenter. Vi selger skreddersydd innvendig og utvendig solskjerming til alle vinduer. Anbefalt av glassmester. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer.


Våre dekorative frostede vindusfilmer kommer i flere forskjellige nyanser, farger og størrelser. Frostfilm er designet for bruk på alle typer vinduer.

Filmen er utmerket om en ønsker privatliv, eller som et moderne alternativ til gardiner og persienner for innsynshindring. Rullstørrelse: 45cm bredde 15m lengde. Polyesterfilm som appliseres på vinduets innside for å hindre innsyn.


Går an å lime en film på vinduet , det gjøres i kontorer, legekontorer fx. Det finnes noen slags rullegardin som hindrer innsyn , men du kan. Vi leverer film til mange ulike formål som solfilm, sikkerhetsfilm, spesialfilm, vindusfilm, UV- film med mer.


Dette gir et vakkert og spesielt vindu. Bruk film for å hindre innsyn eller for å bedre inneklima på kontoret. VINDUSFOLIE gir hjemmet den luksuriøse følelsen av et frostet vindu til en brøkdel av prisen.


Du får skjermet innsyn samtidig som solen slippes inn. Vår kolleksjon består av et bredt utvalg av design som er perfekt til vindu på ba kjøkken, soverom, på dusjkabinett, vitrineskap, glassdører og kontor. Jula tilbyr praktisk anlagte mennesker et bredt og nøye utvalgt sortiment av produkter for hjemmet, hagen og fritiden til lave priser. En folie som hindrer innsyn uten å stenge for en del av lyset tror jeg ikke finnes. Bare UV-folie på et vindu begrenser lysinngangen.


Og det bytter jo plass når sola går ned og lampene inne tennes.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg