torsdag 18. april 2019

Sandspreder atv

En maskin, hvor lek og arbeid blir til ett. Vi hører gjerne fra deg! Finn vår kontaktinformasjon her. Sjekk ut Sandspreder Atv. Kjøp allerede i dag hos oss på Kellfri.


For tiden produserer og selger vi bare maskiner til profesjonelt entreprenørbruk - men får ofte spørsmål om mindre sandspredere til for eksempel firhjulinger, pickup eller hånddrevne maskiner.

ATV med slepekrok Tilbud og kampanjepriser gjelder så langt lageret rekker og kan endres uten varsel. Vi tar forbehold om feil i spesifikasjoner, priser, bilde- og videomateriell. For strøing i stor og liten skala ° Beholderen rommer 2l ° Kraftige hjul ° mm kulekobling En sandspreder med enkel og stabil konstruksjon for sand og salt, med rask innstilling av spredningsmengden. Når underlaget er islagt, kan en saltspreder være nettopp det du trenger for tryggere framkommelighet.


For deg som foretrekker sand eller grus til for eksempel stikkveien, gårdsplassen eller parkeringsplassen, har vi også sandspreder , strøvogn for grus og strøvogn for sand. Klikk deg inn i vår nettbutikk og sjekk ut alle våre spredere. Vi tilbyr en rekke ATV -relaterte produkter.


Hengere, helpresenning, lasterampe, terrengkjettinger, reparasjonssett og mye annet! Verkstedet har alltid vært en viktig del av ATV - Gården As.

På verksted vårt har vi profesjonelle mekanikere med mange års erfaring innen ATV. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Landbruksutstyr for alle!


Lørdag, søndag og helligdager: Åpent etter avtale. For reparasjon av eng og beite eller til gjenlegg, monteres på lett redskap. Køb det allerede i dag hos Kellfri. Sandspreder til ATV med 2l beholder til sand og salt og med hurtig indstilling af spredningsmængden. Maskin Importøren AS tilbyr mange spredere og strøvogner til ATV og plentraktorer.


Güde benkesliper - 350W - GDS 200. SANDSPREDER SELVLASTENDE FOR TRAKTOR, TOPP KVALITET TIL BEST PRIS. MONTANA sandspreder for ATV og parkmaskiner. Vi kan nå levere markedets mest pålitelige og solide sandspreder. Ideell for ATV og parkmaskiner, men.


Varehenger en-akslet egner seg for alle typer ATV , samt større sitteklipper og. Leveres med kraftige monteringsbeslag, som lett monteres på ATV som har bagasjebærer (hos noen ATV ´er skal bagasjebæreren modifiseres). Med effektiv energibruk og marginale utslipp er dette den perfekte maskinen for deg og for miljøet. Solid utførrelse i pulverlakkert stål.


Hjulbevegelse setter igang sandspredingen.

Jevn spredning og trinnløs innstilling av matemengde. Terrengkjettinger for ATV , firehjulinger, stk. Se alle relaterte produkter. Ikke gå glipp av gode tilbud! Meld deg på vårt nyhetsbrev.


Våre selgere hjelper deg med transporthengere, flerbrukshengere, tipphengere, tømmerhengere og andre tilhengere til terrengkjøring. Nedjusterbart gasspådrag og fjernkontroll for stopp sørger for god sikkerhet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg