torsdag 11. april 2019

Trestjerners gulvmaling pris

På utkikk etter gulvmaling til din bolig? Bestill enkelt i vår nettbutikk! Velkommen til Kensaq. Finn trestjerners gulvmaling pris i dag! Elastisk, akrylbasert betongmaling.


Vi har også ett komplett reservedel og tilbehør sortiment.

Gulvmaling fra TreStjerner en Norges mest solgte. I vårt sortiment finner du alt du trenger til behandling av gulv og trapp: lakk, maling, olje og hardvoksolje. Les tester og omtaler før du kjøper. Ekstrem god vedheft til alle underlag. Innendørs gulvmaling til tre-, betong- og laminatgulv.


Luktsvak og slitesterk. Kan leveres i glansgradene blank, halvblank og matt og kan blandes i mange farger. Vi selger kun hvit maling på nett.

TreStjerner gulvmaling har svært god vedheft og slitestyrke, og kan anvendes på tre, betong, og laminatgulv. Den er enkel å bruke, og krever svært lite forarbeid. Trestjerner gulvmaling fås i glansgradene blank, halvblank og matt. TRESTJERNER Sperregrunning er en vanntynnet hvit spesialgrunning for gulvmaling basert på modifisert epoksyharpiks. Sperrer mot gjennomslag fra kvister og fargestoffer i treverket.


Jeg bryr meg strengt tatt ikke hvor malingen kommer fra så lenge den er av god kvalitet og til en fornuftig pris. Den er lett å påføre, er hurtigtørkende og gir meget god vedheft til underlaget. I denne fargevelgeren kan du leke med alle farger du vil finne i butikkens fargebar.


Denne gulvmaling giver en fleksibel overflade, som nedsætter risikoen for sprækker i den malede overflade. Vannbasert slitesterk og luktsvak silkematt lakk til tre- og parkettgulv. Gir et lyst moderne utseende.


Maling er flott for deg som. Den kan bruges på både trægulve og betongulve. Vi er spesialister på fototapeter fra ditt eget bilde. Stort utvalg av veggstickers og barneromsdekor.


Byggsortiment som holder ting sammen, fargesetter og muliggjør alt fra altandrømmer og VVS-prosjekter til enkle, men smarte oppbevaringsløsninger. Tørketiden for gulvmalingen eller gulvlakken er avgjørende for hvor holdbart resultatet blir. Stikkordet er herdetid.

Original gulvmaling er en vanntynnbar maling som egner seg til gulv innendørs. Original Parkettlakk er en 1-komponentlakk for parkett og tregulv som også er egnet for ubehandlet kork, trapper og treverk innendørs.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg