onsdag 10. april 2019

Flyvende plissegardiner

Billigste på det norske markedet. Plisségardiner Falder Elegant Ind i Tidens Trend Med Bløde Linjer. Ett skjema - flere tilbud fra lev. Vi tilbyr plissegardiner til markedets beste priser.


Flyvende plissegardiner med betjeningssnor. Plissegardiner kan monteres som alle fire alternativer. Markedets beste pris på en meget fleksibel plissegardin.


Stort utvalg tekstiler også dobbel tekstil. Flygende plissegardiner. Her finner du vårt utvalg av flygende plisségardiner. Fordelen ved denne plisségardinen er, at den kan innstilles i presis den posisjon som ønskes. Den kan trekkes både ovenfra og ne samt nedenfra og opp.


Flyvende plissegardiner

Den flygende plissegardinen er også kaldet UpDown plissegardin. Gi ditt hjem en moderne og unik look med nye plissegardiner ! Jemtex tilbyr et kjempe utvalg av plissegardiner i mange ulike modeller – og i mer enn 1fargenyanser. Uansett om dine vinduer er skrå, vanlige, trekantete eller runde, kan du skape ditt helt personlige uttrykk som gir nytt liv til din bolig! Se våre lystette og lysfiltrerende plissegardiner i sort og hvitt. Hos Kid har vi lystette og vanlige plissegardiner til gode priser.


Velg mellom vanlige modeller og plissegardiner med opp og ned funksjon. Solavskjerming til meget lave priser. Vi kan gjøre det ved at vi tar direkte fra fabrikk og har ingen mellomledd som fordyrer salget. Den flyvende plisségardinen også kalt Up Down plisségardin fås nå med betjeningssnorer, sånn at den er lettere å betjene foran f. I JYSK finder du et stort udvalg af plisségardiner.


Flyvende plissegardiner

Les om produktet og se bilder i galleriet her. Premium Loading. Montering flyvende plisse Visor AS. Leter du etter et alternativ til tradisjonelle gardiner er plisségardiner, eller trekkspillgardiner, en smart løsning.


En pilsségardin er en effektiv form for solskjerming som passer inn med alle typer interiør. Snoren er gjemt inni. Designet er stilrent, og en plissegardin som er heist opp, tar opp lite plass, noe som lar lyset strømme inn.


Flyvende plissegardiner

De mangfoldige betjeninger som snor, kjede, grep og motor garanterer lett betjening, slik at du enkelt holder nysgjerrige blikk eller det varme solskinnet ute. Fordi de tar så lite plass, får de fint plass i vinduskarmen selv om mer fyldige tekstilgardiner henger på en stang over vinduet. Slik kan du både ha designgardiner som setter sitt eget preg på stuen, og nyte solskjermingseffekten og det behagelige lyset man får av tynne plissegardiner , når solen steiker på ruta.


Det kan køres både oppefra og ne samt nedefra og op. Det flyvende plissegardin er også kaldet et Up and Down plisségardin.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg