fredag 26. april 2019

Klassisk hus

Finn laveste nettpris her. Valg av hus dreier seg om smak, men også praktiske behov og ønsker. Arkitekter hos Norske Hus har tegnet ferdighus for norske forhold med rom for å tilpasse ferdighuset etter dine ønsker.


Bestill gratis huskatalog her. Stor vinkelstue med buet front, kjøkken på nærmere mmed praktisk biinngang gjennom vaskerommet. Tomtens utforming spiller også inn.

Har du en tomt som skråner, kan det for eksempel være at et moderne hus glir bedre inn i omgivelsene enn et klassisk hus. Se også nabolaget an – det er ikke sikkert det passer så godt å bygge et moderne hus midt i et nabolag som hovedsakelig består av eldre, mer klassiske hus. Hva kjennetegner et klassisk hus ? Et klassisk hus kan se veldig forskjellig ut fra nabo til nabo, da man gjerne setter sitt eget preg på det. Men fortsatt har det noen fellestrekk, som gjør huset til et klassisk hus. De klassiske husene er inspirert av den norske byggetradisjonen, som har utviklet seg gjennom hundrevis av år.


Her oppnår du mye plass på relativt beskjeden grunnflate, noe som kan være avgjørende når tomtene stadig blir mindre. Et hus i klassisk stilart kan også beskrives som tradisjonelt eller nostalgisk, og ferdighusleverandører bruker disse begrepene om hverandre. Stilen baseres på den langvarige norske byggetradisjonen.

Det vil si at den bygger videre på elementer fra ulike stilarter fra ulike perioder i norsk bygghistorie. Hus Norge vil aldri selge din e-post adresse til tredjepart. Vi bygger hus av alle slag. Vi får informasjon om hvilke sider som er mest besøkt, hvor brukerne kommer fra, på hvilke tidspunkter sidene er mest besøkt osv.


Huskatalogen vår viser et spekter av hus vi kan tilby, men katalogen brukes også gjerne som et utgangspunkt eller idégrunnlag for dere som ser etter noe annet. Vi tegner eller tilpasser hus til å bli som dere ønsker. Boligen er romslig med kvaliteter hentet både fra det moderne og det tradisjonsrike. Les mer om Sande her.


Praktfull og eksklusiv bolig. Listverk i klassisk stil setter prikken over i'en for deg som er ute etter noe spesielt. Stadig flere av oss legger mye tid og penger i hytta, og riktige lister er med på å heve standarden.


En klassisk dør lager vi i heltre furu og maler, beiser eller lakker etter ditt ønske. Finishen gjør vi i samarbeider med både smed og glassmester for å sikre beste kvalitet. Klassisk interiør online. Vi er stolte av å vise deg våre hus.


Enten du liker herskapelige hus , nostalgisk stil, moderne design eller funkis med nyskapende og innovative ferdighus har vi en husmodell til deg. Selv om man kaller våre hus ferdighus, har vi trolig til gode å bygge to like hus. Alle våre hus er tegnet av våre dyktige arkitekter.


I tillegg til boliger bygger Hellvik Hus også nydelige hytter i alle størrelser og stilarter, til kyst, fjell og innland.

Ta gjerne en titt på vår hytteside for å få et skikkelig innblikk i hvordan vi kan realisere din hyttedrøm!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg