tirsdag 30. april 2019

Parkett og interiør

Står kvalitet i fokus? Rask og enkel handel på Ellos. Stort utvalg av fint interiør. Vi kan også tilby tjenester innen prosjektledelse, samt montering av alle våre produkter, og vi kommer gjerne for en uforpliktende oppmåling på deres byggeplass.


Klikk her for mer informasjon om listverk. Hos MAXBO finner du parkettgulv i tresorter som bøk, bjørk, ask og valnøtt.

Kjøp parkett på nett eller i butikk. La oss hjelpe deg å velge husets viktigste møbel. Sections of this page. Farveringen skal være det mest kostnadseffektive og verdiskapende ledd mellom industri og våre kunder innenfor overflateprodukter og tilbehør. Søk etter parkett og interiør på den nye KensaQ.


Vi leverer hovedsaklig til Malmefjorden, Eide, Fræna, Molde, Averøy, Gjemnes og Aukra. Men også til mange andre kommuner. Kom innom vårt flotte showroom på Kokstad for å se utvalget og få gode råd.


Om du ønsker å legge selv eller leie montør hos oss er helt opp til deg.

Trygg og rask levering til gode priser! Tid for hjem er tilbake på TV skjermen med nye episoder og i gårsdagens episode valgte de å legge det kjempe fine gulvet SAGA Exclusive Cotton! Parkett , gulv, tapet og andre interiør varer.


Vi tilbyr mange forskjellig typer parkett , og vi har garantert noe som vil falle i smak. Selv om vår parkett er rimelig, er den allikevel i høy kvalitet, og vil kunne sørge for at din bolig får parkett i den ypperste kvalitet. Ulike mønstre og størrelser gir forskjellig uttrykk. Alle mønstrene finnes i forskjellige treslag og overflatebehandlinger. Leverandør av gulv, smartpanel, listverk og dører.


Høykvalitets- parkett for alle rom og stiler. Brede eller smale planker? Vår gulvguide vil gi deg muligheten til å teste våre parkettgulv. Søk Fortere, Bedre og Smartere her!


RBI Interiør har etter år i det norske markedet blitt en betydelig aktør innenfor salg og distribusjon av harde gulv. Malorama har ambisjoner om å vokse i gulvkategorien og vi vil ta en tydeligere rolle i verdikjeden. Liåsen består av vakre 1-stavs gulvbord med rustikt utseende, noe som gir rommet naturlig karakter og liv.


Et gulv er så mye mer enn bare noe du går på. Gulv og interiør inspirasjon. Gulvet skaper sammen med vegger og tak en helhetsfølelse av rommet.


Her har vi samlet inn inspirerende bilder av forskjellige interiør og romtyper med Kährs gulv fra hele verden.

Vi håper de kan inspirere deg i ditt valg av tregulv. Listene skjuler overgangen til vegg og forhindrer skade på veggen, og med riktig underlag og gulvvarme vil du få et gulv som du vil ha glede av i mange år. Vi tilbyr et bredt og variert utvalg av parkett og laminat - med ulike overflatebehandlinger og fargentoner. Smart Interiør importerer selv gulv direkte fra fabrikk for prøve og være best på pris og kvalitet.


I forskjellige mønster. Kjøp bedre kvalitet på parkett , panel og interiør. Vi har Eik, Merbau, Ask og Hevea. Det vil redusere forbruket og bedre miljøet. Ekte Tre, det er jo ekte vare.


Stilfull 1-stavs parkett fra Boen, rustikk med kvist og fargespill. Den hvit pigmenterte overflaten demper noe av treets fargespill og skaper en jordnær og typisk skandinavisk stemning. Passer perfekt i nordisk eller rustikt interiør.


Mattlakk gir et varmt og nærmest oljet utseende, kombinert med lakkens slitestyrke.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg