tirsdag 23. april 2019

Valnøtt beis

Fargeprøvene er å betrakte som veiledende. Vær oppmerksom på at treverkets egenfarge, påføringsteknikk, sugeevne og antall strøk vil påvirke fargen. Skap flotte og naturlige rom. Uansett om du befinner deg hjemme eller på hytta, i byen eller i mer landlige omgivelser, vil naturens egne materialer tilføre interiøret en helt egen ærlighet.


Fargekode: deler fargeløs base, deler drivve del valnøtt , del hvitkalket).

Fargeløs base er interiørbeis uten noe tilsatt fargepigment. Bland alt sammen (base og ferdig beis ) i en stor bøtte. Tyrilins interiør- og eksteriørprodukter henter fjellets vakre lys og farger helt inn i hytta og fremhever hytteveggens naturlige utseende. Flere hytter å bli inspirert av: Drømmehytte i skogen, Oppussingsprosjekt i Kragerø. Skal du male gulnet panel eller beise med interiørbeis?


LADY Pure Nature interiørbeis gir treverket en vakker og naturlig matt overflate. Beisen trenger inn, gir dybde og fremhever den naturlige strukturen i treet.

Legg i handlevogn Ikke tilgjengelig på nett Skriv inn postnummer for leveringstid. Beis spritbeis valnøtt 25ltr. Tyrilin Interiørbeis er en vakker matt beis til innendørs bruk. Beisen innfarger og fremhever treets naturlige struktur, og gir en nydelig lød og et flott fargespill. Et effektivt lysfilter motvirker gulning.


Den kan dessuten blandes i mange beisfarger. Spesielt på vegger er det hovedsakelig beis som foretrekkes for innvendig panel, mens noen flere ønsker malte flater i tak. Trendene varierer og fargen Drivved har lenge vært veldig ettertraktet, men vi ser nå en dreining i retning av grått og litt mørkere kulører, spesielt når det gjelder beis. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer.


Det er viktig å olje flere ganger, spesielt dersom treverket ikke er oljet fra før. Handle raskt og enkelt med hjemlevering til hele Norge. HRD BEIS Mørk Valnøtt. Herdins Ekte beis , et fargestoff i pulverform som du løser opp i kokvarmt vann.


Beisen har ikke bindemiddel og er derfor ren og klar. Gode interiørvalg med EKTE TRE - stort fargekonsept.

Mal eller beis aldri direkte i sollys. Nytt ubehandlet treverk må grunnes med Butinox Oljegrunning. Kledningen må være tørr når du begynner å beise.


For et jevnere og mindre dekkende resultat, tørk av overskytende beis med en lofri tøyfille. Beisen motvirker gulning av panelet og gir et varig, naturlig utseende. Påfør beisen med en klut, f. Liberon Universalklut. Tørk deretter godt med en ren, tørr klut i fiberretningen for å fjerne overskuddsfarge og få en jevn innfarging.


En lys beis vil nok ikke gi en gammel, gulnet vegg samme farge som på fargeprøven. Det er derfor lurt å teste ut fargen på et lite område først, sier Tonning, som også har erfart at det lønner seg å teste ut fargen under ulike lysforhold for å være sikker på at man får ønsket farge.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg