fredag 5. april 2019

Fototapet over kjøkkenbenk

Tapet med ditt design er en genial måte å skape den rette stemningen på. Perfekt til hjemmet, kontoret, restauranten, butikken, klubbhuset, etc. Til glassflater, bil og båt.


Se alle mulighetene her. Aluminium, akryl og andre formater.

Flott eksponering av bilder. Tepper med egen logo og design. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser.


Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Book min med en kjøkkenspesialist som planlegger og tegner, uten kostnad. Velger man tapet over kjøkkenbenken er det en stor fordel å bruke en forseglende lakk, glass, eller begge deler for å bevare et pent utseende.

En vannbasert lakk vil gi ekstra beskyttelse. Den vil ikke beskytte like mye som en plate, men fungerer godt som en midlertidig løsning eller på kjøkken med lite bruk. Vi har plukket ut en del motiver som har format som passer til å være lange og smale!


Disse motivene er trykket på vår UV-bestandige Deluxe Vinyl fototapet som godt kan stå over kjøkkenbenken din uten en kostbar glassplate foran! Bare om du har koketopp i kjøkkenbenken bør tapeten beskyttes ved denne slik at du ikke får fettsprut på den! Her finner du fototapeter til alle slags rom. En mønstret motiv til gangen, et fototapet i duse farger til soverommet, en fondvegg til kjøkkenet og et inspirerende mønster til barn ero Les mer mmet.


Skap et estetisk og innbydende miljø på kontoret, møterommet, arbeidsplassen, restauranter og hotell eller i hjemmet med fototapet ! Med dine egne tegninger, bilder og logo designer du ditt eget visuelle uttrykk. Du kan også få hjelp av våre kreative designere til å få den rette atmosfæren. Fordelen med fototapet er at man kan få akkurat det motivet man ønsker over kjøkkenbenken.


I tillegg til en rekke standard motiver kan man få produsert tapetet med sitt eget bilde. Spesialmotiv for kjøkkenbenk kan bestilles som én lang. Vår fototapet egner seg utmerket som dekor over kjøkkenbenk ! Ta et tapet, rull det ut og få nytt kjøkken på rekordtid.


Tapet på veggen mellom over - og underskap er rimelig og trendy! Oksidé har også spesialisert seg på området over kjøkkenbenken.

Inspirasjon Interiør er en forhandler som tilbyr dette. Veggpanelene Kitchen Board (fra Fibo-Trespo) har en enkel design og er ikke minst enkle å montere. Panelene monteres direkte på stenderverk eller på eksisterende skrufaste vegger. Hvis man velger tapet bak kjøkkenbenk , er vaskbar vinyltapet et et.


For glass over kjøkkenbenk anbefaler vi våre kunder til å bruke herdet glass som er sikkert, elegant, personlig. Mye av arbeidsdagen vår går med til å jobbe med glass over kjøkkenbenk. Platen skal festes 2-mm over kjøkkenbenken.


For å sikre deg mot at platen ikke glir, anvend noe som holder platen oppe. Skyv hele platen mot den opplimte veggen og press platen hardt mot veggen ved hjelp av kroppsvekten. Dersom flere plater skal monteres ved siden av hverandre.


Se til at skjøtene ikke kommer over komfyren eller. Besøk Photowall og bestill nå! Skap dit eget Lerretsbilde online. Og du trenger ikke bruke bare to farger- du kan bruke flere nyanser av samme farge. Vel vel over til tapet igjen.


Hos MAXBO finner du kjøkkenplater i utallige farger, typer og design. Se vårt utvalg, og kjøp på nett eller i butikk. Glass over kjøkkenbenk.


Det er lett å rengjøre, vedlikeholdsfritt, og raskt å montere. Velg egne motiv som printes og monteres på baksiden av glasset, eller la oss hjelpe deg å finne et motiv eller en ensfarget folie som passer til ditt kjøkken. Bestill din fototapet online hos Mr Perswall og hent i butikk. Les også: Slik flislegger du over kjøkkenbenken. Velg tapeter blant våre kolleksjoner eller last.


Våtromstapet - landets laveste priser og raskest mulig levering. Rask levering og rimelige priser. Vi har valgt glass over kjøkkenbenk , og støtter andre som sier her at det meget lett å vedlikeholde. Slipper fuger som suger til seg fett etc.


Vi bestilte gjennom glassmester, som målte til, monterte og fuget for oss. Dette var mye billigere enn alternativer vi sjekket som var spesialisert på plater til kjøkken. Husker dessverre ikke pris.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg