torsdag 11. april 2019

Leif larsen glass

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Stort dekorsortiment.


Dekorer med detaljer fra Jotex.

I dag står vi som en leverandør med spisskompetanse innen en rekke tjenester. Leif Larsen Glass og snekkerservice, Oslo, Norway. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og.


Ditt søk på leif larsen glass ga virksomheter og du har nådd slutten av listen. Larsen Glass er et veletablert glassmester-firma Vi leverer og monterer alt innen glass og glasstjenester. Det være seg isolerglass, energiglass, sikkerhetsglass, brannvernglass eller andre typer av funksjonsglass.


Vi utfører også glassreperasjoner samt utskifting av knuste og punkterte ruter. Oversikt Regnskap Nøkkeltall Roller og Eiere.

Jobben utført perfekt til en pris langt under det jeg ventet! Det skal i tillegg sies at de var lavt bemannet grunnet ferieavvikling. Anbefales på det sterkeste! Antall ansatte i bedriften er 10.


Aksjekapitalen er på NOK 100. Om bedriften er medlem av opplæringskontoret, skal du ta kontakt med opplæringskontoret for å få vite meir om læreplassar. Sjå meir informasjon under fanen. Robert har jobb oppført på profilen.


Denne bedriften er underlagt en organisasjon med godkjenning som lærebedrift. Det vil variere fra fylke til fylke om du kan få læreplass hos denne bedriften. Her er noen bilder fra starten av jobben på Radisson Blu Scandinavia Hotell i Oslo Dette var ett stort prosjekt der vi byttet over 1ruter fra. Ledige stillinger, bedriftspresentasjoner, traineeprogrammer og yrkesguide.


Startsiden for jobb og karriere i Norge. Firmaet Glasssmester K. AS har i over år levert glass og ulike glassmestertjenester til forbrukere, bedrifter og offentlige institusjoner. Vi betrakter Trondheim og Sør-Trøndelag som vårt viktigste handelsfelt, men leverer og har levert produkter til hele Norge og til utlandet.

He was arguably the most famous of the men who operated the Shetland bus escape route during the war. Her finner du informasjon om ledelse og styret i Larsen Lena Gorver. Daglig leder, styreleder, styremedlemmer og eiere.


Han foretok i alt turer frem og tilbake til Shetland med flyktninger, agenter og våpen. Utdannelse ble det lite av, og Leif drog til sjøs som 16-åring.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg