fredag 10. februar 2017

Knotter til baderomsinnredning

Hundrevis av landlige knotter og håndtak på lager. Rask levering og fri retur! Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter!


Fast pris - ingen overraskelser.

Et servantskap eller benkeskap kan endre totalt karakter bare ved å bruke ulike knotter og håndtak. På våre baderomsmøbler fra Ballingslöv og Kamé er det lagt opp til at du plukker ut håndtakene og knottene for seg, altså miks og match så du får akkurat den stilen du ønsker deg på badet. Store endringer med små hjelpemidler - skift knotter og håndtak.


Fornye på kjøkken og bad kun ved å endre de små detaljene. Finn nye knotter eller håndtak, og framhev stilen du allerede har, eller skift til en ny. Når du velger et drømmebad fra Kamè kan du skreddersy det helt etter dine egne behov. Du kan velge design, stil, farge, dybde og bredde.


Du kan matche det med et bredt utvalg av servanter og benkeplater. Et mindre beslag lar selve fronten komme til sin rett, mens et større beslag blir et blikkfang.

Du kan blande håndtak og knotter på baderommet, men du bør holde deg til ett materiale for å få det fineste resultatet. Baderomsbeslagene velger du etter front og smak. Vil du ha håndtak eller knotter til servantskape ditt? Og foretrekker du dem i hvitt, matt svart eller kanskje trendy messing - alt perfekt matchende med våre dusjvegger.


Og det er like bra for det valget er fritt - og det er ditt! Det finnes uendelige måter å innrede badet på, vi hjelper deg derfor å finne den baderomsinnredningen som passer deg best. De gjør det enkelt å åpne skapene og skuffene dine, og kan gjøre stilen i rommet mer enhetlig. Vi har mange farger, former og størrelser å velge blant.


De fleste variantene våre fås dessuten både som knott og håndtak. Designe ditt kjøkken. Prøv dine valg i vår kjøkkensimulator. Her kan du leke fritt med vår kjøkkeninnredning og finne en kombinasjon av front, benkeplate og. Trenger du hjelp til å finne det produktet som passer best til den jobben du skal utføre, ta kontakt med oss.


Vi har alle ulike behov når det kommer til stilart og interiør. Det er derfor viktig å tenke på helheten på badet når du skal velge din baderomsinnredning. Overflate og rengjøringsvennlighet er også viktig å tenke på ved valg av baderomsmøbel. Tilpass hjemmet ditt med stilfulle knotter og håndtak.


Rustikk, antikk eller elegant – vi har løsningen du ønsker deg! For en helhetlig stil anbefaler vi å velge kjøkkenhåndtak som passer til andre knotter og håndtak i hjemmet.

Kompletter baderommet med vårt sortiment av knotter og håndtak til skuffer og skapdører! Velg i ulike materialer, størrelser og farger! Kanskje går du for de populære håndtakene i skinn?


Gi nytt liv til dine gamle kommoder, skuffer og skap ved hjelp av nye og dekorative knotter som passer deg og din stil. Videre kan du få orden i dine vesker, skjerf og jakker med lekre og moderne knagger som passer godt på både soverommet og i gangen. Oppgrader ditt hjem og finn dine favoritter blant våre knagger, knotter og knaggrekker. På utkikk etter såpepumpe, tannbørsteholder eller knagger til badet?


Velkommen innom IKEA. Vi har et rikt utvalg av dobørster, dorullholdere og dusjhyller. Klassisk, tidløst eller moderne bad? Sigdal har baderom som skreddersys etter dine behov. Se alle våre baderomsløsninger i ekte, norsk kvalitet.


Akkurat som i alle andre rom er baderommet et sted man skal trives. Her har vi samlet baderomsartikler som hjelper deg med å lage et fint og. Cangas Slim modellene er spesielt praktiske siden dybden er kun cm.


Klikk deg inn på leverandørene våre i menyen for å se det store utvalget i brosjyrer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg