tirsdag 21. februar 2017

Gardinstang spennstang

Gardinstang spennstang

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Solid fargegardiner hos Jotex.


Hvilke gardiner passer hos deg? Mønstrede gardiner i ulike former. Enkel og billig handel på Cellbes. Gardinstang - Alltid mange varianter. Trenger du gardinoppheng?


Hos Kid har vi et stort utvalg av gardinstenger, hemper, ringer og skinner som passer alle gardintyper. Hjørneskjøter brukes når du skal henge gardiner rundt eller i et hjørne. Om du ønsker å skjerme for lysinslipp fra sidene av vinduet monterer du en gardinstang med buete endestykker - veldig populært til lystette gardiner. Og om du skal henge opp gardiner på vanlig måte kan du smykke endene av stangen med et par fine endestykker.


Ja takk, jeg vil gjerne melde meg på JYSKs nyhetsbrev på e-post som inneholder inspirasjon, de nyeste tilbudene, nyheter og informasjon om aktuelle kampanjer innen. Spennstang er lagd for å stå i spenn eller press inne i vinduet. Passer perfekt til små rom som bad og loft. Det er en liten skrue på baksiden av stangen, ved å justere hvor denne står justerer man også lengden på stangen. Valg av riktig gardinstang avhenger både av selve gardinen, men også av din personlige stil og type bolig.


Har du flere sprayflasker, for eksempel både vindusvask, blomsterdusjer og kjøkkenrengjøring, kan du henge dem pent på geledd etter hverandre på en gardinstang du spenner opp under kjøkkenvasken. Da får du bedre plass i bunnen av skapet, og og god oversikt. Les også: geniale oppbevaringsløsninger. Heng opp gardinene dine med en lekker og praktisk gardinstang.


Valg av gardinstang er med på å gi et helhetlig uttrykk rundt vinduene dine. Vi har lange og korte gardinstenger og gardinskinner, som både er flotte å se på og enkle å henge opp gardinene dine på. Med en spennstang henger du enkelt opp en gardin inni vindusrammen - uten å måtte spikre eller bore i veggen. Fjerbelastet gardinstang som passer utmerket til f. Er gardinen din litt tyngre skal du velge gardinstang sammen med innvendige holdere. Til lettere gardiner holder det med en spennstang som du enkelt kan spenne opp uten skruer.


Vi har gardinstenger som kan monteres på veggen eller i taket, og beslag som kan justeres, slik at du kan henge gardinene ved vinduet eller lenger inn i rommet. Viser 1–af resultater. Her finner du flust av gardinstenger til vinduene dine. Bak enhver gardinløsning finnes en god opphengsmåte.


Handle trygt på jotex. För endast kr extra kan du få ditt paket nästkommande vardag. Leker med faktum, spisestue med kjøkken er viktig del av hus. Er spennstang en vanlig gardinstang ? IKEA har isåfall ganske lange stenger. En spennstang monteres enkelt uten å skru i veggen.


Stangen kan enkelt kuttes til ønsket lengde. Vi har det du trenger av gardiner, sengetøy, håndklær og interiør til hjemmet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg