mandag 20. februar 2017

Lystette rullegardiner med skinner

Lystette rullegardiner med skinner

Vi leverer lystette rullegardiner til montering i nisje eller mot vegg. Selve monteringen er svært enkel. Kassett settes i sideskinnene og løftes inn i én del. Deretter skrues sideskinnene fast – og du er ferdig. Husk at det alltid bestilles på totale utvendige mål.


Lystett hvit rullegardin som hindrer dagslyset og innsyn av andre. Den er enkel å tilpasse og montere. Beslag for montering på vegg og tak følger med , med valgfri betjeningsside.


Finnes i flere ulike størrelser. Meld deg på vårt gratis nyhetsbrev og få de beste tilbudene rett hjem i sofaen. Du får også direkte tilgang til nyheter, inspirasjon og konkurranser. Et komplett system med valgfri screen i kvalitet Karellis 1 Blackout, måltilpasset i ønsket bredde og høyde.


Hos UNIG finner du Norges største utvalg – til og med til rimelige priser. Visste du at rullegardiner fås med vidt forskjellige egenskaper? Lystette gardiner kan fås i flere farger, som kan matche de fleste soverom eller TV-stuer.


Vanlige lystette gardiner kan være meget stilfulle, og gir en følelse af luksus. Dersom man synes vanlige lystette gardiner blir for tunge, kan man velge en lystett liftgardin eller lystette rullegardiner. Du kan velge mellom flere forskjellige systemer og duker som spenner fra det lette og ensfargede til mønstrede og helt lystette. God natt, med nedtrekkbare rullegardiner Lystette rullegardiner gjør rommet behagelig mørkt når du vil sove godt en lys sommernatt eller morgen. Blackout- rullegardiner er helt tette og slipper ikke noe lys inn.


Lystette rullegardiner med skinner

Det sørger for at det blir som natt i rommet, selv midt på lyse dagen. Transparente rullegardiner og lystette rullegardiner , svarer nettopp til disse ønskene. Vi har konkurransedyktige priser og levering i store deler av Norge. Hvis du ønsker å ha det helt mørkt når du sover er rullegardin på soverommet den beste løsningen.


Vi har også lystransparante rullegardiner som slipper inn lyset. Solide modeller som tåler ungers lek og utforsking. Lystette og tekniske duker, og ensfargede eller mønstrede design. Rullegardinkolleksjonen er delt i to.


Alle våre produkter leveres i henhold til de nye reglene for barnesikkerhet. Enten det er mørklegging på soverommet eller dekor på stuen, så er rullegardiner en praktisk og elegant løsning. Kravene til sikkerhet er høye og vi leverer produkter som tilfredsstiller disse og ivaretar dine barns sikkerhet. Bare fantasien setter grenser.


Med et mørkleggende gardin gir du deg selv gode forhold for en god natts søvn. Hos oss får du både mørkleggingsrullegardiner som holder sommerlyset ute og panelgardiner som myker opp lyset som kommer inn. I tillegg til å forhandle merkevarer som Faber og Velux, produserer UNIG kvalitetsrullegardinene UNIG BASIC og UNIG LUX. Du kan naturligvis bestille alle rullegardiner etter mål, slik at de passer perfekt i hjemmet ditt.


Lystette rullegardiner med skinner

UNIG bruker de samme komponentene som kjente merker og går ikke på kompromiss med kvaliteten.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg