fredag 24. februar 2017

Natur interiør

Stort utvalg av fint interiør. Rask og enkel handel på Ellos. Kjente merkevarer til gode priser. Detaljer som gjør en forskjell.


Bytt ut noe av det gamle med sesongens fineste interiør til en svært rimelig pris.

Kraftig serviettring i flettet strå. Stilren spisestol uten armlen, med sortmalte eikeben. Passer perfekt sammen med stol med armlen, om du vil ha andre endestoler.


Kommer også i fargen beige og natur. Det er i interiørets detaljer du skaper et personlig hjem. Se vårt utvalg av sesongens puter, tekstiler, vaser og lysholdere og sett sammen din egen stil.


Tekst, foto og styling: Tone Kroken og Yvonne Wilhelmsen Fest og party er alltid så gøy å style.

Da er alt lov, minimalisme får vike for maximalisme. Er du ute etter ideer til interiør til hjem interiør ? Interiør natur : så trendy. For å hjelpe deg med å finne det interiøret du ønsker, kan du bla gjennom bilder av interiør natur i galleriet under. Sögne Home er en leverandør av interiørartikler i tidsriktig skandinavisk design.


Vi leverer interiørartikler til forhandlere over hele landet og med kort. Hos Upstairs finner du utrolig mye fint interiør til hjemmet, hytta eller som gave. Vi er hele tiden på jakt etter spennende produkter som vil passe inn i ditt hjem.


Kontakt oss gjerne om du har spørsmål. Vi hos glassoginterior. Vi gjør vårt beste for å hjelpe deg! Magnetlist JOVI fra NUR Design i natur.


Den stilige magnetlisten i hvitoljet eik gir et kontrastfullt utseende på kjøkkenet. Jovi er laget av massiv eik i ett tynt og lett design og den høye kvaliteten vises i detaljene og den myke finishen. Har du ønsket å ha vakker interiør i hjemmet?

Det er ikke lett å sette riktige farger og riktig materiale sammen. En vakker og dekorativ bukett med tørket Lagurus. Hvorfor er interiør viktig for deg? Jeg er en estetiker som må ha gode energier rundt meg, og den finner jeg i interiøret. Flott og dekorativ kjøkkenrullholder fra Bloomingville.


Med denne kjøkkenrullholderen kan papiret fint stå fremme på benken, og samtidig se fint ut. Both comments and trackbacks are currently closed.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg