tirsdag 8. november 2016

Gardiner oslo

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Solid fargegardiner hos Jotex. Hvilke gardiner passer hos deg?


Mønstrede gardiner i ulike former.

Alltid stort og oppdatert utvalg. Gardiner av alle typer og sorter. Gode priser på gardiner hos Ellos. Rask og enkel handel på Ellos. Kjapt og lekende lett å booke med.


Bestill nå og betal ved utsjekking. Stropper - Stropper gir gardiner et moderne look som er fantastisk om du ønsker å skape en avslappet stemning i rommet. Se bilder og få mer inspirasjon til å velge riktige gardiner på bloggen vår.


Lette gardiner kan skape et bløtt, drømmeaktig skjær i rommet.

Les mer om fordelene og ulempene til gardiner på bloggen vår. Vi har alt du trenger av gardiner , sengetøy, håndklær og interiør til hjemmet. Medlemmer i kundeklubben får fri frakt ved kjøp over 1kroner. Klart koster skreddersydde gardiner mer enn ferdige gardiner fra kjedeforretninger. Men i motsetning til ferdiggardiner, behøver du ikke bytte ut gardiner fra oss hvert år, da de er ment til å være en møblering som vil vare i mange år fremover.


Pris er avhengig av stil og størrelse. Våre konsulenter finner riktige gardiner som passer deg. Enten du ser etter gardiner på soverommet som holder dagslyset ute, eller gardiner på kjøkkenet som slipper dagslyset inn uten å gi fullt innsyn, finner du ganske sikkert noe som passer for deg. For å få råd og tips kan du booke en konsulent i noen av våre butikker som kan hjelpe deg med valg av gardiner og solskjerming. Vi ønsker at du skal ha en hyggelig handleopplevelse, og at du skal være.


Bestem i hvilket rom gardinene skal henge i, og hvilken funksjon de skal ha. Velg deretter modell, farge og mønster. Handle trygt på jotex. De står alltid på for å holde både sterk sommersol og nysgjerrige naboblikk ute. Ekstra tykke gardiner hindrer dessuten kald trekk om vinteren.


Sist, men ikke minst setter de et personlig preg på hjemmet ditt, uansett årstid. Du kan tilpasse din egen gardinløsning i vår planlegger her. Bor du i Oslo og Akershus kan våre erfarne konsulenter komme hjem til deg helt gratis og uten noen som helst forpliktelser fra din side.

Alt du trenger å gjøre er å fylle in kontakt skjemaet under så tar vi kontakt snarest. For inspirasjon og ideer til hvilken type gardiner som passer hos deg, ta en titt på våre produkt sider. De beste kuppene finner du her. Halens har alt du trenger av klær. Hjemmeartikler for enhver smak.


Bli inspirert av interiørutvalget. Alt hva du trenger på badet. Håndkler, matter og kurver. Norges største utvalg av design for ditt hjem. Et par velurgardiner gir metalliske gjenstander en ekstra glø mens et par ekstra lange lingardiner gir et sofistikert og uformelt uttrykk.


Mange er litt redd for gardiner , hvorfor tror du det er slik? Vakre og varige gaver i alle prisklasser. Spesialsydde gardiner. Vi måler opp, syr og monterer gardiner for både private kunder og til prosjektmarkedet – alltid i presise mål og med omhu og kvalitet for øye. Vi er opptatt av å gi kundene våre et høyt og kvalifisert servicenivå, derfor tilbyr vi alltid profesjonell rådgivning fra erfarne fagkonsulenter gjennom hele prosessen.


FALKETIND VINTERDYNE! God og prisgundstig dyne, ypperlig til bruk i både hus og hytte. Fylt med andedun og andefjær, med en rutesydd konstruksjon som holder dunet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg