mandag 28. november 2016

Hvite downlights

Vi finner de beste løsningene for deg. Best på belysning og lamper! Vi har Norges mest fornøyde kunder. Onninen har et stort utvalg av downlights. Bestill i dag og få varene levert i morgen!

Lave priser og rask levering! Spesialister på Downlights Vi i Elektroimportøren har i mer enn år solgt downlight fra anerkjente merkevareleverandører til det profesjonelle og private markedet i Norge. Vårt mål er å kun levere produkter som er 1 spesialtilpasset det nordiske markedet. Downlights og spotter er også vanlig å bruke som belysning på ba eller som belysning utendørs. Med downlights kan du enkelt dimme lyset til ønsket styrke med en dimmer.


Tilpass etter behov: Downlight kan plasseres akkurat der du vil, og med justerbare lampehoder retter du enkelt lyset akkurat dit du trenger det. Finn din stil: Du får downlight i matt sort, hvit , stål, aluminium og mange andre finisher, så du finner garantert perfekte downlights til nettopp ditt rom. LED lavtbyggende downlight ifra ledende leverandører som SG, unilamp osv.

Vi er Spesialister på LED og LED Downlight. Mange downlight i forskjellige utførelser, LED downlight i mange varianter, lavtbyggende led downlights , lave priser og god service. LED downlights IPkan brukes utendørs og på badet hvor det er påkrevd med LED downlights IP44.


Poenget med hvit er vel at man ikke skal se den. Så hvis himlingen er hvit og kanten er hvit , og det er lys i hullet, så forsvinner det. Ingen grunn til å dra oppmerksomheten mot alle de hullene man har i taket? Perfekt for deg som har minimalt med plass eller lav takhøyde.


Trenger ikke kasse, led blir ikke varm, men vi anbefaler minimum 12mm plass over lyskildene, og noe luft rundt. Junistar Lux IsoSafe har et harmonisk og flimmerfritt lys med enestående fargegjengivelse. LED downlight kan koste deg dyrt.


Alto Tilt LED downlights. Junistar LUX har harmonisk, flimmerfritt lys med suveren fargegjengivelse. Markedets mest optimale downlight. Patentert graders trinnløs vipp i alle retninger og års garanti. Stor dekkring for å dekke utsparringsmål fra 84mm til 165mm.


Lavtbyggende LED downlight til innfelling. Høyde 59mm fra underkant himling.

Downlighten er dimmbar og kan dimmes ned helt flimmerfritt med en rekke ulike dimmerkombinasjoner. Leveres med 180mA konstanstrøm driver. Lysstyrke: 520lm, fargetemperatur: Varm hvit. Belysning med innfelt downlights er en fin måte å belyse rom på.


Hele innstallasjonen er skjult i himlingen og den kan brukes til å lage en jevn belysning eller. Stort utvalg av Sg armaturen sine populære lavtbyggende LED downlights.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg