tirsdag 15. november 2016

Skohylle barn

Få orden i skoene med et praktisk skostativ. Finn et skap som passer deg her. Trenger du litt hjelp til å innrede et rom? Book tid med en av interiørdesignerne våre.


Ny katalog - mange nyheter!

Sjekk ut den nye katalogen her. Flotte skohyller i praktisk design og flere størrelser. Oppbevaring til lave priser. Skoreol og skohylle. En skoreol eller skohylle er mindre kompakt, men dominerer ikke det visuelle inntrykket som et skoskap.


En skohylle vil få plass overalt i hjemmet. En annen fordel er at skohyller er at skoene er lett tilgjengelig når du raskt skal få på deg sko eller sandaler for å løpe etter bussen eller kaste søppel. Skohylle , knagg til jakker og hattehylle.

Entréen er det første man ser når man kommer inn i et hjem. Derfor er det hyggelig å komme inn i en innbydende og ryddig inngangsparti. Et tips for å skape en koselig inngang er å sørge for at alt av yttertøy, sko og andre ting som plasseres i gangen har en plass: - Rydd unna skoene på en. Herlig skostativ for søte små barnesko. Det er både morsomt og enkelt for barna å selv sette skoene på plass.


Passer like fint i gangen som på barnerommet. Plass til fire par sko. Høyden på stativet cm. Fremstilt i plast og metall. Handle enkelt online hos ellos. Rommer minst par sko. Hjørnebeslag for å stable skostativ oppå.


Du kan variere både antall og bredde på hyllene. Europris har et stort utvalg småmøbler, slik som stoler, sofabenker, kommoder og skohyller - Mye av de mindre møblene med både funksjon og nytte i hjemmet. Bohus har et stort utvalg av møbler til entre og garderobe.


Velg blant vårt utvalg av kommoder, garderobeskap, hyller og skoskap i ulike prisklasser.

Uansett om du har en liten gang eller et stort inngangsparti så har vi et entremøbler til deg. Om du har begrenset med gulvplass så anbefaler vi løsninger du kan henge på veggen som klestenger, knagger og hattehyller. Har du mer gulvareal tilgjengelig kan det være praktisk med en benk og et skoskap eller skohylle.


Produkter eksempel panner, spatulas, kniver, i tillegg til kuttet forums allerede på markedet finnes. Uten å måtte kanskje svimmel, finner du alle produkter trenger du et spørsmål av minutter. Gir god orden i entreen. Tidløst design som passer i de fleste miljøer.


Ekspanderbart skostativ - gir lett plass til flere sko. Praktisk å bruke Ardon skohylle skiller seg ikke bare ut med sin unike form, men også med bruk av de beste materialer. To romslige skohyller vil imøtekomme alle dine favorittpar, og et komfortabelt mykt sete gjør det lettere å sette på seg sko, ikke bare for barn og eldre. Utmerket oppbevaring. Hvem ønsker vel ikke en velorganisert entre hvor alt har sin faste plass?


Og å slippe sko som ligger hulter til bulter på gulvet? Med praktiske oppbevaringsløsninger, skohyller og skostativ kan du få en entre som det er trivelig å komme inn i. En ny dag går mot slutten, barna sover og jeg skal straks krype til køys. Må vise frem det lekre stars and strips sengeteppet vårt. Kjøpte det på salg i Stokke og det er bærre lækkert!


Må skryte litt av magnolia tapeten min også. Liker så godt blåfargen mot de nydelige rosa magnoliaene. Har man barn i familien ønsker man kanskje at yttertøy og sko også er tilgjengelighet i lav høyde.


Hva med en sittebenk integrert i garderoben og et speil med matchende ramme? Hos oss i JH Interiør og Bokhyllespesialisten får du gode råd om plasstilpasset innredning til din entré eller gangrom. Syv flotte hyller du greier å lage selv Vi får aldri nok hylleplass.


Disse trendy og unike hyllene kan plasseres overalt - og du lager dem enkelt selv.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg