tirsdag 8. november 2016

Gardiner til smale vinduer

Konsern med års erfaring og 200. Betal etter levering. Fakturabetaling eller handlekonto? Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser.


Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter!

Gode priser på gardiner hos Ellos. Rask og enkel handel på Ellos. Liftgardiner Til Smale Vinduer - Vi hjælper dig med henblik på at finde de rigtige gardiner til din bolig og til den bedste pris overhovedet. Ser slike gardiner selges mange steder, men det er som regel for brede vinduer. Hvis du har smale vinduer i stuen, kan du velge å bruke annet vindu behandlinger for å bidra til at vinduene ser bredere eller mer ensartet.


Smale vinduer er ofte funnet i eldre boliger, rundt dører, eller i mindre områder som tekniske rom. Spill opp et par smale vinduer for å legge et snev av sjarm til stuen din, eller opprette. I små vinduer er det best med liften over selve vinduet for ikke å ta for.

Kjøp online hos JYSK og finn gardinløsninger til dine vinduer. Vi har et stort utvalg av gardiner og tilbehør til gode priser. Jeg holder på å ominnrede stua, og over sofaen har vi to avlange, smale vinduer som irriterer meg en smule. Hvis du har en lang, smale vinduet i stuen, som den typen som finnes på hver side av en oppføring eller andre ytre døren, holde vinduet behandlingen smal til å gjøre vinduet ser bredere. Bruk en gardin som ikke er så bred som vinduet for å dekke det, så treverk og en sliver av vinduet titte ut på sidene.


Lameller er praktisk og moderne. Har du store vinduer fra tak til gulv og ønsker noe annet enn tradisjonelle gardiner , er lamellgardiner et godt alternativ. Du kan enkelt regulere for dagslys og innsyn, enten du vil slippe inn eller stenge ute lyset.


Gardiner er uaktuelt. Synes det er kjedelig med tomme vinduer og skulle gjerne pyntet dem på noe vis, men hvordan? Bokstaver er uaktuelt. Finnes det noe som kan stå i så smale karmer?


I utgangspunktet har disse vinduene bare ett par parallelle sider, vanligvis topp og bunn. Men bare fordi vinduet er noe utenom det vanlige, betyr det ikke at gardinen ikke kan være ekstraordinær. Jeg sier bestandig at gardiner er en del av møblementet, sier hun til ifi.


Hvis vinduet er lite i forhold til rommet, kan ekstra stoff utenfor vinduets flate øke romfølelsen. Noen steder passer imidlertid ikke gardiner , som i moderne blokker med glass fra tak til gulv.

Vi har mange typer vinduer på lager og kan spesial bestille etter mål. Norges største utvalg av design for ditt hjem. Riktige gardiner kan gjøre mye for et rom. Med gardiner kan du skape akkurat den atmosfæren du ønsker i de forskjellige rommene i hjemmet ditt.


Enten du har behov for å mørklegge et soverom med lystette blendingsgardiner eller du ønsker å sette prikken over i-en i stua med flere lag lekre gardiner , har vi et rikt utvalg gardiner. Har du for smale karmer til å kunne benytte plissé- gardiner med beslag som skrues fast i karmene? Denne modellen kan du lime plisségardinen direkte på glasset og unngår helt å bruke skruer. Plissegardin for smale vindu innlegg 28.


Skråtakvindu og gardiner innlegg 5. Korte eller lange gardiner ? Flere resultater fra forum. Ta en titt på artiklene våre. Før du velger gardin er det lurt å tenke over hvor gardinen.


Plisségardin er mulighetens gardin. Har du vinduer eller dører med smale karmer er plisségardin helt perfekt. Skal dine gardiner bruges til vinduer på badeværelset eller køkkenet, er persienner en god idé, da de kan tåle fugt og desuden er lette at rengøre. Forskellige gardintyper passer til forskellige rum.


Inden du beslutter dig for dine nye gardiner , er det derfor en god idé at se vores tips til gardiner i de forskellige rum. Jeg kjøpte noen meter goretex-stoff i svart (finnes i andre farger). Det er tynt og lett, og samtidig så godt som lystett.


Jeg målte opp størrelsen på vinduet , laget et lite hakk i stoffet med saks og så bare rev jeg kjapt og greit til firkanter som passet til vinduet. Stoffet rakner ikke, så man trenger ikke sy.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg