tirsdag 29. november 2016

Ramme a0

Ramme a0

Stort utvalg av Rammer. Fraktfritt over 3kr. Når vil man egentlig ha en ramme med de eksakte målene 81x11cm? Det kan vi fortelle deg!


Vi vet at det kan være litt vanskelig å finne rammer i dette formatet. Dobbelsidig plakatramme mm Dette er en kraftig ramme , med ett tøft, massivt uttrykk. Rammen er super til oppheng i for eks. Alle rammene har øyeoppheng til å henges opp vertikalt. Disse Asnaprammer er sagen, hvis målet er stærk, synlig og salgsfremmende kommunikation.


En Asnapramme med den rigtige plakat monteret er svær at overse. Og du ønsker jo netop synlighed. Ram inn de beste bildene dine og fyll en vegg med gode minner. For å få stilen til å henge sammen kan du bruke fargene i veggmotivene som utgangspunkt for resten av interiøret.


Ramme a0

IKEA - RIBBA, Ramme , svart, Kan henges horisontalt eller vertikalt for å passe den plassen du har. Kan også benyttes uten passepartout for å passe til et større bilde. For veggmontering, suppler med FIXA beslag. Våre rammer og bildeholdere lar deg ramme inn detaljer såvel som portretter og landskap, i fargeglade eller milde svarthvite skalaer.


Med en treramme i hvitt eller svart blir det bildet som settes i fokus. Er bilderammen diskret og i samme stil eller farge som øvrige rammer , legger du tyngden over på bildene. Riktig ramme til riktig motiv utgjør en forskjell – finn din perfekte match hos Desenio. Velg fra vårt store utvalg av bilderammer i ulike farger, materialer og størrelser. Vi har alt fra mindre rammer som passer fint som fotoramme, til store bilderammer som tar mye plass på veggen.


Ramme a0

Posterne kalles også for plakater. Hos oss kan du også kjøpe rammer for å en komplett plakat. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Her finner du Europris sine tips og store utvalg på rammer. Vores A- rammer er udført i aluminium og har flotte, rene linjer, der giver et elegant look.


Hama har masse rammer , også ferdigkuttede (for noen år siden i hvert fall), men umonterte rammer og fedigskjærte passepartouter. Da trenger man hjørneholdere for montering. Plakatmål A- 81x119cm. Har du en stor plakat som skal i ramme ? Rammerne er nemme at montere på væggen og det er super hurtigt at skifte plakat eller budskab i rammerne. I vår butikk i Silurveien 11E kan du finne hva vi mener er noe av det største utvalget av ferdigrammer det er å finne i Oslo – dette vil si at våre ferdigrammer kommer i et utvalg av over forskjellige størrelser.


Rammer Ferdigrammer i alle mulige størrelser. Med våre rammer blir bildet beskyttet, samtidig som det får den utsmykningen det fortjener. Velg mellom ulike rammestørrelser, materialer og farger.


Klikk på en av rammene for å lese mer om dens mål, vedlikehold og farge. Hos JYSK tilbyder vi et stort sortiment af rammer til skarpe priser, uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg