tirsdag 8. november 2016

Dørmatte

Dørmatter, matter, gummimatter, tepper, teppefliser. Benytt deg av vårt store utvalg av dørmatter. Megastort utvalg og rask levering. Kvalitetsprodukter til bunnpressede priser.


Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter!


Gi gjestene dine en hyggelig velkomst med en fin utendørs dørmatte. Hos oss finner du et stort utvalg slitesterke inngangsmatter i forskjellige størrelser, materialer og design. De kan brukes både inne og ute for å fjerne smuss og skitt fra sko og støvler.


Dørmatte

Se hele utvalget av dørmatter nedenfor. Våre kvalitetsmatter har blitt en viktig del av folks hjem i Norge og også i utlandet. Gratis frakt og retur. IKEA liker å bruke avfall som ressurs til å skape nye ting, og det er nettopp det vi har gjort med visse dørmatter. Hils gjestene velkommen med fine dørmatte r. Europris har et voksende varesortiment innen hjem og interiør, blant annet tepper og filleryer.


Leter du etter en dørmatte ? Vi har slitesterke kokosmatter i lekkert design med 1 kvalitetsgaranti. Noen med flotte motiv, andre med en hyggelig hilsen. Finn en dørmatte i den perfekte størrelsen og fargen hos oss, og bestill. En fin dørmatte er et hyggelig syn utenfor døren når du kommer hjem til din egen bolig. Vi fører derfor et stort utvalg av forskjellige dørmatter, dørstoppere.


Dørmatte

Jula tilbyr praktisk anlagte mennesker et bredt og nøye utvalgt sortiment av produkter for hjemmet, hagen og fritiden til lave priser. Kjøp tepper med valgfrie mål. Hos Ruugs lager vi gulvteppet ditt etter dine mål.


ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Praktisk all round dørmatte , Lyseum grå i str. Funksjonell matte for bruk i gang, kjøkken, ba stue osv. Matten er laget av et solid nylon materiale, og har antiskli gummi (pvc fri) på undersiden.


Dørmatte

Mattene samler store mengder sand og vann, og den gummierte baksiden får matten til å ligge stødig. Den stopper skitten ved inngangsdøra, og hjelper med å holde resten av hjemmet ditt rent. Vi har mange ulike dørmatter av høy kvalitet til en lav pris. Velkommen til Trademax.


Solid dørmatte med overdel i mikrofibermateriale, noe som gir matten veldig gode oppsugingsegenskaper. Underdelen er produsert i vinyl. Morsomme og søte dørmatter i forskjellige størrelser, materialer og mønster.


Dørmatte

En dørmatte må altså være funksjonell, men den bør også være fin å se på siden en dørmatte også har som oppgave å ønske besøkende velkommen – og deg – hjem. Din dørmatte er jo tross alt noe av det første man ser når man skal gå inn gjennom døren, så det å velge mellom våre flotte dørmatter er med andre ord klokt! DØRMATTE KOKOS MED UGLEMOTIV 45X75CM. Teppeabo - Her vises våre dørmatte r. Med en vakker dørmatte med et flott sommermotiv innenfor døren er det alltid fint å komme hjem, og dine gjester får en trivelig velkomst. Med en søt katt og vakre blomster pynter matten virkelig opp.


Oversiden er av 1 polyester, undersiden av PVC som beskytter gulvet mot vann og søl.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg