torsdag 17. november 2016

Maling av mur ute

På utkikk etter utemaling til din bolig? Bestill enkelt i vår nettbutikk! Elastisk, akrylbasert betongmaling. Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer.


Alltid stort utvalg og god service.

Se hele utvalget og kjøp online på BAUHAUS. Der huset er malt fra før er det viktig å undersøke hvilken maling som er brukt tidligere, før en velger malingtype. En mur malt med silikatmaling skal vedlikeholdes med samme type maling. Er du usikker på om det er brukt en silikatmaling, kan en enkel saltsyretest utføres.


Hvordan male tidligere behandlet pusset mur. Denne bruksanvisningen gjelder for tidligere behandlet pusset mur. Mur er et samlebegrep for mineralske underlag som f.

Leca, Siporex, betongblokker og tegl. Denne filmen gir deg en enkel veiledning til forarbeid og maling av pusset mur. Gjør jobben riktig, og du kan få et vakkert resultat som holder seg godt i mange år. MegaFlis tilbyr et bredt sortiment av maling til mur , innen- og utendørs bruk fra Nordsjö. Ved å gi litt kjærlighet med maling til muroverflatene innen- eller utendørs, kan det gi et frisk pust til helheten.


Det er viktig at flatene er faste, rene og tørre før du setter i gang med malingen. Er muren lagd av Leca-blokker eller Siporex som ikke inneholder armeringsjern, vil en åpen og pustende silikat- eller silikonmaling egnet for slike konstruksjoner være best. Er grunnmuren eller støttemuren lagd av et materiale med armeringsjern i, slik som støpt betong, skal den males med en diffusjonsåpen maling , slik som en akrylmaling for mur. Om du er usikker på om det er brukt en silikatmaling, kan en enkel syretest avsløre dette. En slik test kan utføres av en håndverker.


Maling på ubehandlet mur. All bar mur må grunnes for å sikre godt feste for etterfølgende maling. Ubehandlet teglstein, puss, betong og annen sugende naturstein bør forbehandles med egnet primer før maling.


Valg av malingstype gjøres på bakgrunn av murmateriale, pusstype og tidligere resultat av overflatebehandling. Enten muren er grunnmuren til et hus med trekledning, en frittstående kaldmur eller hele huset er dekket av murpuss, er fukt som regel til stede.

Fukten vil trenge inn i muren fra bakken. En godt utført dreneringsjobb vil kunne bremse fuktopptaket, men ikke hindre det. Hos oss får du god utemaling som tåler all slags vær og vind. Se utvalget av maling. Kjøp på nett eller i butikk.


Toppstrøk i Jotun Premium Mur system som gir varig pen mur uten flass og sprekker. Vi utfører alt av utvendige behandlinger på mur og tre. Fjerning av gammel maling. Oppkitting av vinduer osv.


Pusset mur males med JOTUN PREMIUM MUR systemet. Er muren lagd av et materiale med armeringsjern i, slik som støpt betong, skal den males med en diffusjonsåpen maling , som akrylmaling for mur. Da kan ikke fukt trenge inn og ødelegge armeringen, mens fukt inne i betongen slipper ut.


Hvis huset er malt fra før, er det viktig å undersøke hvilken maling som er brukt. Legg et lag med maling i et attraktivt, ny farge. Hvis det virker som hele huset må males på nytt, og det er en stor jobb, bare velge ett område å jobbe på først og gjøre den komplett maling jobb i dette området. En av de vanligste feilene folk gjør med slik mur , er å male den med akrylmaling, sier Paulsson.


Nesten alle private bruker akrylmaling på grunnmuren, med det resultatet at malingen flasser etter kort tid. Akrylmaling er en tett maling som puster for dårlig på en grunnmur. Murmaling er en slagregnstett, diffusjonsåpen maling til overflatebehandling av mur og betong. Fås i fargene hvit, lysgrå og grå.


Pulverform, tilsett kun vann. Hey’di Mur og Pussmørtel Sementbasert tørrmørtel til muring og pussing inne og ute på alt av murverk. Etter rens og fjerning av flis og.


Her har vi samlet en oversikt over råd i forbindelse med maling utendørs der du. Vask hele veggen med Jotun 2-i-Kraftvask og Soppfjerner, før du fjerner løs maling med stålbørste. Dersom du har noen ujevnheter i muren , bør du først male med JOTUN DryTech Murfiller Filleren skal villstrykes med pensel.


Følg produsentens anbefalinger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg