onsdag 23. november 2016

Arkitekt tromsø

Legg inn anbud gratis hos oss! Firmaet eies av de ansatte. Arkitektkontoret Amundsen as er Nord-Norges eldste arkitektkontor.


Vi jobber med et bredt spekter av prosjekter, særlig innen skole, barnehage, badeanlegg og kontorbygg. Stinessen is committed to developing projects that are conscious of our surroundings and the people inhabiting the spaces we create. Interest, respect and.

Tromsø Villmarksenter. Vi benytter informasjonskapsler (cookies) til statistikkformål. Joar Nango er arkitekten som ble kunstner og gjorde suksess i begge verdener. Nå venter Bergen og byens fest­spill­ut­stilling på den samiske 40-åringen som ønsker seg mer gæren, system­­kritisk arkitek­tur. Kirkas spesielle utforming har avfødt en rekke ideer og teorier om hva som inspirerte arkitekten.


You have some jquery. Slider Revolution files js inclusion. To fix this, you can: 1.

SPINN er et arkitektkontor med fokus på skolearkitektur, akademisk forskning og offentlige prosjekter. Våre arkitekter og rådgivere har erfaring fra privat og offentlig sektor og fra undervisning på universitetsnivå. Vi har spisskompetanse innen en rekke fagområder og er organisert i faggrupper og tverrfaglige team slik at vi kan yte service med høy faglig kvalitet.


Vi har fokus på kompetanseutvikling og kvalitetssikring i alle ledd. Dette er Norges eneste protestantiske domkirke som er bygget i tre, med arkitekt Christian Heinrich Grosch. Kirken er i nygotikk og ligger med kirketårnet og hovedinngangen vendt mot vest. Domkirken er oppført som langkirke med tilbygg på langsidene som gir en korsform.


Breathtaking Arctic Adventures! Bestill drømmeferien med Agoda. Når vi planlegger og gir rå har vi også de som kommer etter oss i tankene – derfor er bærekraft viktig for oss. Divisjon Plan og Arkitektur har ca 4ansatte. Arkitekten , Jan Inge Hovig, lyktes med å skape et mesterverk.


De aluminiumsbelagte betongplatene på hver side av taket gir katedralen sin form. Sannsynligvis verdens minste arkitekt - og ingeniørkontor. Vi realiserer ditt drømmeprosjekt fra A til Å. LPO arkitekter har prosjekter innenfor plan, arkitektur og utstilling.


Vi lager helhetlige løsninger for våre kunder og samfunnet for øvrig der både innovasjon og. Det er korte avstander mellom busser, hurtigbåter og hurtigruter.

Selskapet har i snart år bistått med tverrfaglig rådgivning og analyser til.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg