søndag 27. november 2016

Canvas bilder

Med dine egne bilder , skarp bildekvalitet, 1 fornøyd-garanti. Velg materiale som passer deg. Canvasbutik tilbyr tapeter, bilder , fototapeter, oljemalerier og lerretsbilder.


Tenk på at bilder ikke bør henge for høyt på veggen, og at det kan være fint å blande ulike størrelser på en og samme vegg. En hel vegg dekket av lerretsbilder Iblant kan det være vanskelig å velge bare ett motiv. Men hvem sier at du må det? Du kan like gjerne slå til med to, tre, fire eller enda flere bilder om du vil.


Meld deg på vårt nyhetsbrev – få 200kr å handle for! Gyldig for første ordre over SEK 5og kan ikke kombineres med andre rabatter. Bestill bilder online hos Happywall.


Hos fotoknudsen hjelper vi deg med å lage bilde på lerret. Et lerretbilde fremhever fargenyanser og detaljer, og eksponerer bilder godt. Foto på lerret er et elegant blikkfang på veggen, hvor du kan lage ett bilde , en samling av flere bilder eller bilder i ulike størrelser. Ditt personlige bilde på et fotolerret blir det et vakkert kunstverk.


Canvas som du bruker på andre tenester hos UiA (eksempelvis Studentweb). Du får tilgang til emne i Canvas 1-timar etter at du har godkjent utdanningsplanen din. Canvas er et nytt og oppdatert læringsstøttesystem som studentene skal bruke aktivt i studiene. Her skal du kunne gjøre innleveringer, tester og finne annet relevant faglig innhold knyttet til de emnene du følger. Med bilder på veggene blir et rom raskt mer personlig, og du kan selv bestemme hvilken stemning et rom skal ha - ved å velge de riktige bildene.


De fleste studenter tar greit i bruk Canvas uten behov for kursing, men det er også laget et opplæringsrom i Canvas - Canvas 1-2-for studenter (krever ikke pålogging). Det er ellers tilgjengelig ulike andre nettressurser (se Canvas studentguide her) og det tilbys brukerstøtte og noe opplæring for studenter ved studiestart. Create beautiful designs with your team.


Du må tillate informasjonskapsler for å fortsette handelen. Vi benytter informasjonskapsler til å forbedre brukeropplevelsen og opprettholde artikler i handlevognen. Det trenger ikke å være kostbart eller tidkrevende å lage en fotomontasje.


Canvas bilder

Canvas bildebibliotek har flere millioner stilige og moderne bilder og illustrasjoner du kan velge blant. Mange av bildene er gratis, og premiumbilder er svært rimelige. Bare søk etter den typen bilder du er ute etter, og dra dem rett inn i designet.


I våres bildesortiment finner du mengder av inspirerende og nydelige motiv. Du kan selv velge størrelsen og motivet på ditt lerretsbilde slik at det passer in i rommet. Noen som vet hvor man kan kjøpe freshe Canvas bilder til en ikke _alt_ for dyr penge?


Canvas bilder

Enten på nett eller i Oslo. Hvis du bruker dine egne bilder i designet, er hele prosessen gratis. Du kan også velge fra Canvas bibliotek med over million bilder , grafiske elementer og illustrasjoner. Mange av disse bildene er også gratis, mens resten har en pris på kun USD. Vi benytter et ekstra kraftig bomullslerret, som sammen med vår unike printteknikk gir ytterst skarpe og klare farger, som du garantert ikke ser bedre hos andre leverandører av bilder på lerret.


Fordelen ved å printe ditt bilde på lerret, er blant annet at strukturen i overflaten gjør at du unngår reflekser fra sollys og andre lyskilder. Alle undervisere har tilgang til Canvas , og studenter som er tilknyttet et emne som har læringsressurser i Canvas , får tilgang til undervisningsstart. Bruk gjerne nettleserene Firefox, Chrome eller Safari. Internet Explorer støttes ikke. Finn din egen stil med våre unike bilder , i skikkelig store størrelser.


Canvas bilder

Ingen bilder fra kataloger, kun nye orginale motiver fra våre utvalgte norske fotografer. Bildene trykkes på bestilling, i Norge, i høyeste kvalitet på ditt valg av alu-plate, lerretsbilder, lerretsplakater, akryl og fotoprint til innramming.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg