onsdag 23. november 2016

Pax baderomsvifte

Pax baderomsvifte

Lave priser og rask levering på baderomsprodukter. Se vårt enorme utvalg nå! Finn de beste prisene på nettet. Med en baderomsvifte fra f. Pax eller Flexit holder du fuktnivået i badet på et passe nivå.


Ved å installere en baderomsvifte som transporterer overskuddsfuktigheten fra luften, reduseres risikoen for fukt- og råteskader og det følger et bedre inneklima med på kjøpet. Pax Passad baderomsvifte. Viften starter ved hjelp av en bevegelsessensor, lysforandring eller. Alle priser i NOK inklusive merverdiavgift og offentlige avgifter.


Ved større mål brukes Pax dekkplate. Viftene er enkle å montere og lett rengjørlige. Når du monterer vifter og ventiler fra Pax så sikrer du en sirkulering av luften i huset. På den måten kan du forhindre fuktskader som ofte fører til dyre reparasjoner. Men framfor alt så forbedrer du helsen og velbefinnende for de som bor i huset.


Pax baderomsvifte

Viften er av innstikksmodell og passer for kanaldimensjoner Ø1– Ø1mm. Helautomatisk våtromsvifte for montering i kanal med eller uten naturlig trekk. Mellom høy hastighet (aktivert via lyssensor). Høy hastighet (aktivert via fuktighetsføleren). Viften er innstilt på forhånd til å kjøre kontinuerlig på lav hastighet og har fukt, lys og tilstedeværelse sensor aktivert.


Med Pax appen kan man programmere ytterlige profiler og selv velge hvordan viften skal arbeide. Baderomsvifter er i dag veldig vanlig på bad. En baderomsvifte på badet er praktisk for å få ut vanndamp og dugg, eller for å skape sirkulasjon i rommet den er montert, og bedrer med det luftkvaliteten.


Pax baderomsvifte

Vi fører i dag flere typer baderomsvifter fra Flexit og Pax og hvilken type avhenger av behov. Sammenlign pris med oss! Komplett pakke med automatisk baderomsvifte. Du kan også være interessert i. Arbeider kontinuerlig for å opprettholde en grunnventilasjon i rommet. Luftstrømmen øker ved lys-eller skyggeforandring.


Ved rask øking av luftfuktigheten, går viften automatisk opp til maks luftstrøm. Pax baderomsvifte passad is available for purchase in increments of 1. Antall play_arrow play_arrow. Flexit 100FS Standard baderomsvifte Ø1mm.


Pax baderomsvifte

Forhåndsinstallerte moduser med helautomatiske tre-trinns stillinger: Lav hastighet (grunnventilasjon). Eksperter advarer mot baderomsvifter. Mekaniske vifter på badet får fukten raskt ut etter en dusj, men de stenger den naturlige ventilasjonen resten.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg