onsdag 30. november 2016

Utendørs solskjerming

Sjekk ut solskjerming utendørs. Legg inn anbud gratis og uforpliktende her! Finn det som passer ditt behov. Vi hjelper deg med å finne det riktige utstyret som passer ditt behov!


Fyll ut ett skjema, og motta tilbud fra flere lev. Utvendig solskjerming kan gjøre mye for ditt inneklima.

Se alle våre produkter under, eller bla i vår produktkatalog for utvendig skjerming av sol og innsyn. Innvendig solskjerming. Våre innvendige solskjermingsprodukter er dekorative og funksjonelle, og sparer energi både sommer og vinter. Varmen holdes ute når det er varmt, og varmeutslippet reduseres når det er kaldt. Prøv gjerne vårt designverktøy hvor du kan designe ditt eget rom med farger, tilbehør og ønsket solskjerming.


Fasadeprodukter tilbyr et stort utvalg av markiser og solskjerming til innendørs og utendørs bruk. All solskjerming vi leverer kan automatiseres og motoriseres, og alle våre solskjermingsprodukter har års garanti. Vi har Norges største utvalg av markiser.


Bestill gratis befaring via kontaktskjemaet, så gir vi deg et uforpliktende tilbud.

Alt fra markiser, screens, pergola og persienner. Vi leverer utvendige persienner med C-formede lameller. Er du ute etter gode løsninger for utendørs solskjerming ? Her får du tips og råd om utendørs solskjerming. Vi handler direkte fra de største produsentene i Europa uten fordyrende mellomledd. Det jevnt høye produksjonsvolumet deres resulterer i svært konkurransedyktige priser.


Alle produkter er CE-merket og godkjent for bruk i Norge. På jakt etter utvendige screens? Se vårt utvalg og bestill i dag!


Innendørs solskjerming som passer godt til store eller ukurante vindusformater, og er enkelt å montere. Lysdempingen er go men gardinene stenger ikke så mye av varmen fra sola ute. Søk solskjerming utendørs. Bla deg gjennom brosjyren og bli inspirert!


Her finner du produkter som markiser, parasoller, levegger, partytelt og paviljonger. Solskjerming til bilvindu. Alle uteområder trenger en form for solskjerming for å være komplett.


Utendørs solskjerming. En stor mengde forskjellige markisemodeller av høy kvalitet i vårt sortiment gjør at du bør kunne finne noe som.

Vi er et firma som holder til på Heimdal og dekker Trondheim og omegn. Vindusmarkiser er utvendig solskjerming av vinduer. Med en vindusmarkise holder du den verste varmen ute, beskytter mot solbleking av interiør, og skjermer for direkte sol p Også det dekorative aspektet er viktig for mange, da vindusmarkiser i manges øyne hever inntrykket av husets fasade. Trenger du utvendige persienner?


Utvendige persienner er et godt valg for solskjerming året rundt – i vårt tøffe klima her nord. Det er ikke all utvendige solskjerming som tåler de skiftende og til tider harde årstidene vi har i Norden. Kontakt varehus for bestilling av solskjerming for montering utendørs. UTVENDIG SOLSKJERMING MED ZIP TIL VINDUER. Velg mellom elegant og tidsriktig solskjerming til terrasse, skyvedør, balkong, vindu og skråvindu.


Du trenger ikke å montere selv, da vi leverer og monterer fiks ferdig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg