torsdag 3. november 2016

Garderobeskap etter mål

AJ Produkter tilbyr et variert utvalg garderobeskap. Se utvalget og kjøp på nett! Bredt utvalg av produkter til kontor, lager og industri, samt skole og barnehage. Bestill vår katalog gratis! Over 4sider med kvalitet.


Helsveisete garderobeskap i stål bestiller du hos Altistore.

Velg størrelse og farge her. En god dag starter med en ryddig garderobe. Trenger du litt hjelp til å innrede et rom? Book tid med en av interiørdesignerne våre. Vi har garderobeskap av høyeste kvalitet.


Kjøp online med fri frakt! Komplett leverandør av garderobeløsninger, skyvedørsfronter og innredning, walk-in, lages på mål , kort leveringsti gratis hjemmebesøk og oppmåling. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon.

Ta breddemålene fra vegg til vegg. Standardbredde på skapene er mellom og 1cm. Hvis du trenger mer fleksibilitet kan vår spesialavdeling lage garderobeskap etter mål mot et tillegg i pris. Alle våre skyvedører og møbelinnredninger produseres etter kundens oppgitte mål , fra gulv til tak, og fra vegg til vegg.


Stereobenke laget etter mål i beiset eik. Hylle laget til gang. Garderobeskap laget til under trapp. Etter kundens oppgitte mål , fra gulv til tak, og fra vegg til vegg - produseres dørene på skreddersøm.


I våre garderobeskap kan du få plass til alle dine klær, sko og andre ting du måtte ønske å oppbevare i garderoben. Nedenfor ser du hele vårt utvalg, og ved å klikke på et av garderobeskapene kan du få mer informasjon om mål , produktegenskaper, vedlikehold og montering. Hos HTH dyrker vi en lidenskap.


Se våre lekre garderobeløsninger her. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Lave fraktkostnadene! Vi skreddersyr din garderobe etter mål – plassbygget fra gulv til tak – eller frittstående.


Priseksempler med takhøyde opp til 240cm. Tillegg for ekstra takhøyde.

På denne måten får du din stil og et skap eller møbel som passer perfekt til rommet. Vi kommer gjerne på befaring. Vi spesialproduserer garderober med skyvedører etter dine mål , ønsker og spesifikasjoner. Vi drar gjerne hjem til deg for å ta mål , slik at du kan få et garderobeskap som er tilpasset rommet helt ned til minste detalj.


Med en garderobe kjøpt etter mål. Vær gjerne kreativ, og let etter de mer utradisjonelle løsningene for plassering. Ta mål på flere steder, så er du sikker på at skjevheter i gulv og tak oppdages og ikke skaper problemer når garderoben skal monteres. Vennligst se etter mulige hindringer som f. Er det noe slikt som kommer i konflikt med skyvedøren, ber vi deg notere ned plasseringen av disse.


Alle arbeidsplasser har i dag krav om å besørge en eller annen form for garderobeløsning, og i de tilfellene hvor man må skifte mellom arbeidstøy og privat tøy skal det være egen garderobe hvor man usjernert kan bytte klær. Måltilpassede skyvedører. Design dine egne dører på elfa.


Bygget inn bokhyller fra Ikea.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg