mandag 14. november 2016

Møbler åsane

Stort utvalg av fint interiør. Rask og enkel handel på Ellos. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser.


Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter!

Finn nye møbler som passer deg og hjemmet ditt på IKEA. Kjøp møbler på Bohus i Åsane. Vi holder åpent hverdager frem til kl. Se kontaktinformasjon og få veibeskrivelse her.


Kom til IKEA Åsane med gratisbuss mandag–lørdag. Den kjører til og fra sentrum (utenfor Busstasjonen, i Fjøsangerveien) en gang i timen. Olav Kyrresgt være stengt, bussen vil stoppe på Torget istedet på vei fra IKEA Åsane.

Møbeltreff er under oppbygging. Vi kommer med nettbutikk med kvalitetsmøbler til gode priser. Sjekk våre gode pakketilbud. Bohus er Norges største, landsdekkende møbelkjede.


Vi lever ikke av markedsandeler, men fornøyde kunder. Vi har fristende varehus og god service. Det kan forekomme at bilder av produkter avviker fra det faktiske produktet. Utvalget av interiørvarer og møbler varierer fra butikk til. Vi tar forbehold om feil i priser, bilder og teknisk informasjon.


JC Interiør AS er spennende og annerledes gave- og interiørbutikk i Åsane i Bergen. Fra vår nettbutikk Jcinterior. Om du er som oss, opptatt av møbler , interiør, farger, trender og i tillegg vektlegger pris og kvalitet - er det et smart valg å bli medlem i kundeklubben! Nå fører vi også vinterprodukter som ovner, strøsalt, strøkasser, snømåker osv. JYSK har alltid gode priser til deg på alt til boligen – gå på oppdagelse i sortimentet vårt, og se alle de gode kjøpene i dag.


Våre møbler finnes i både røffe utrykk og mer finslige. Tidsriktige møbler som er av god kvalitet til en god pris.

Vårt sortiment av møbler er unikt for Norge. Hagemøbler, terrassemøbler og utemøbler – Plantasjen. Under vinterhalvåret bør møbler som du ikke bruker oppbevares slik at de beskyttes mot vær og vind. Skal du pusse opp møbler , restaurere gamle møbler eller olje benkeplate bør du komme inn til oss for gode tips og produktinformasjon. Vi fører kvalitetsproduktene fra Liberon.


Du kan også se her for mer informasjon om produktene fra Liberon. Trenger du kunstgress til terrasse eller nytt båtteppe? Vår visjon er å ha et bredt utvalg kvalitetsmøbler og gi god service.


Kom og la deg inspirere av vår utstilling som viser alt fra klassiske møbler til spennende nye trender. Vi gjør kontorprodukter enkelt og raskt tilgjengelig for deg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg