tirsdag 29. november 2016

Ramme 65x65

Stort utvalg av Rammer. Leter du etter en kvadratisk ramme i et større format? Da har du kommet til riktig sted. I denne kategorien finner du kvadratiske fotorammer i størrelsen 65xcm.


Rammene finnes i flere forskjellige stiler og modeller, og vi håper dette vil gjøre det lettere for deg å finne akkurat det du leter etter. Dekorative rammer til bilder og plakater. En flott bilderamme får familiebildene eller plakatene til å skille seg ut og setter prikken over i’en i innredningen av hjemmet ditt. Om du har mange bilder eller plakater, som alle fortjener en plass på veggen, kan du lage en personlig bildevegg og kombinere rammer i ulike størrelser og materialer.


Vi har dem i flere forskellige varianter, så du kan finde den helt perfekte billedramme til dit motiv. Tag et kig herunder, og vælg blandt forskellige farver, materialer, glastyper med mere. Legger man på UV-glass, ekstra passp. Finn deg en rammemaker i ditt nærområde og skap en relasjon til ham så får du litt rabatter. Ram inn de beste bildene dine og fyll en vegg med gode minner.


For å få stilen til å henge sammen kan du bruke fargene i veggmotivene som utgangspunkt for resten av interiøret. Ramme Service har levert profesjonell innramming til kunder i over år. Våre rammer og bildeholdere lar deg ramme inn detaljer såvel som portretter og landskap, i fargeglade eller milde svarthvite skalaer. Med en treramme i hvitt eller svart blir det bildet som settes i fokus. Er bilderammen diskret og i samme stil eller farge som øvrige rammer , legger du tyngden over på bildene.


Vi knipser bilder hele tiden. Spørsmålet er når vi ser på dem? Med rammer kan du fylle veggene dine med både minner om folk du er glad i og kunst du liker. Vi har mye å velge mellom, enten du er på jakt etter store rammer til kunstbildet over sofaen eller små rammer til kollasjen i gangen. Hjem Rammer og album MarketingLeftColumn1Ads MarketingLeftColumn2Ads MarketingLeftColumn3Ads MarketingLeftColumn4Ads MarketingLeftColumn5Ads.


Har du kjøpt et nytt bilde eller tatt et fotografi som du ønsker å ramme inn? Med våre rammer blir bildet beskyttet, samtidig som det får den utsmykningen det fortjener. Velg mellom ulike rammestørrelser, materialer og farger. Klikk på en av rammene for å lese mer om dens mål, vedlikehold og farge. Fraktfritt over 3kr.


Gå på oppdagelse i vårt utvalg av bilder og rammer , og skap mer liv på veggene. Det er helt opp til deg. Med vårt store utvalg av bilder og rammer har du mulighet for å finne en utsmykking som passer til akkurat din boliginnredning.


Rammen har ligeledes en lækker boksfunktion, som betyder, at du kan bestemme, om motivet skal placeres bagerst i rammen , hvilket vil skabe en dybde i rammen. Du kan også placere billedet forrest, så motivet træder ud fra væggen. CaféBord 65xHasselgrå ramme Antikk Grå bordplate antall. Ramme Model Materiale dimensioner Fjedertand Forstærknings. Innleggspute med fyll av dun og fjær, med bomullstrekk.


Måler 65xog passer i putetrekk av samme størelse, eller til et trekk i 60xsom du vil ha veldig kompakt. Akryl ramme - svevende ramme. Gi en applaus til putetrekket – den diskré helten bak mang en enkel, men effektfull stilforandring. Et raskt trekkskift er faktisk alt du trenger for å gi sofaen. I vårt galleri har vi et stort utvalg av foto, kunst, rammer og speil.


Skap en personlig stil med flotte og silfulle bilder av høy kvalitet fra Møbelringen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg