tirsdag 15. november 2016

Akryl gulv

Akryl fra Silikal vil binde seg kjemisk til både flis og flere type gulvbelegg. For å gi et endelig svar må man foreta en befaring. Kort fortalt så er forutsetningen at underlaget sitter godt nok.


Er flisen av dårlig kvalitet må denne fjernes først. Sitter den godt, kan vi enkelt legge belegg oppå flisen. Et gulv på ført akryl kan belastes allerede timer etter installasjon.

I tillegg er selve installasjonen rask og fugefri. Akrylgulv er særlig godt egnet for industri og offentlig bruk. Den korte installsjonstiden gjør at nedetid reduseres til et minium, og gulvet passer således meget godt der lang nedetid må unngås. Flowfast, acryl systemet tilbyr en slitesterk og sklisikker overflate som også er svært motstandsdyktig mot flekker. Det er fugefritt og lett å rengjøre.


Finnes i flere farger og teksturer og er ideelt der hvor gulv må installeres hurtig. Vi tilbyr epoxy-, acryl -, terrazzo - og polyuretanbelegg til alle typer industri, offentlige miljø, butikker, storkjøkken og parkeringshus. Med fabrikker og salgskontorer på verdensbasis , leverer Flowcrete gulv til en rekke globale bedrifter.


Denne akrylbaserte fugemassen anbefales til tetting av mellomrom mellom lister og gulv.

Norsk Epoxy er ledende i Norge på installasjon av herdeplastgulv og betongsliping. Vi er totalentreprenør på gulv og gjør alt av gulvstøp, gulvavretting, forbehandling, installerer alle typer herdeplastgulv samt etterbehandling. Vi leverer gulvløsninger som tilfredsstiller krav til miljø, bruksområde og utseende. Vi har spesialutviklet en egen gulvdesigner hvor du kan tegne inn gulvet ditt og beregne hvor mange fliser du trenger i de forskjellige fargene. I menyen til venstre finner du også bilder og eksempler på bruksområder - i tillegg til en lettfattelig bruksanvisning som viser hvordan du flislegger ditt gulv i løpet av noen minutter.


Når man skal fuge, er det viktig at produktet har de rette egenskapene. Fugemasse kan grovt sagt deles opp i fem hovedgrupper, etter det materialet de er laget av. Innenfor hver av disse gruppene finnes forskjellige typer til forskjellige formål. Men hva skal du velge når du står foran hyllene i byggvarehuset? Gulv i alle fasonger og størrelser.


Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk! Enkelt vedlikehold og antistatisk. Mange flotte farger som kan kombineres. Finn Beste Pris På Alle Dine Varer.


Som gulvbelegg kan akryl tilpasses en mengde ulike næringer og behov som mekanisk, kjemisk, elektrisk industri og foredling av matvarer. Akryl herder ekstremt raskt og gulvet kan derfor raskt tas i bruk. Acrylicon Flake-system er laget for stor trafikk og kombinerer lang levetid med høye estetiske kvaliteter.


Gulvet leveres i en lang rekke farger og kombinasjoner.

Ved å blande fargede flakes kan vi for eksempel levere gulv i granitt- eller marmorstil, på svært kort tid. Stilrent gulvdisplay med din logo, enten som en dekal eller folieskjært tekst. Stativet er produsert i klar akryl som gir en eksklusiv følelse samtidig som den ikke tar fokus fra bilen. Jeg hadde gjort det samme i dag.


Gulvstativet er stabilt og lett å flytte på. Gulvet ble krysslipt og så behandlet med acryl etc kunne gå på gulvet time etter det var lagt. Parkerer bilen i garasjen hver dag og det finnes ikke merker etter dekk. Nordbelegg Industrigulvs første gulv i egen regi var avlivingsarealet for storfe ved Bøndernes Salgslags slakteri på Tunga i Trondheim.


Vanlig akryl er ikke godt nok da den over tid blir for stiv. Husk bunnfyllingslist! Gulv og Tak har et stort utvalg herdeplastbelegg for de fleste bruksområder.


Vi leverer alt fra estetisk vakre designgulv til praktiske gulv for tungindustri og driftsbygninger, der slitestyrken er avgjørende. Uansett ønske og behov, finner du som regel det designet og den finishen og funksjonen du ønsker.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg