tirsdag 22. november 2016

Magnor glassverk no

Magnor glassverk historisk i Norge. Populære merkevarer til sterkt redusert priser. Dekk og LM-felger gunstig fra vår nettbutikk. Mulighet for avbetaling! Sjekk ut Kosta Boda Contrast.

Vi er stolte av vår historie, men er også opptatt av å utvikle oss. Hvert år lanserer vi to nye kolleksjoner. Vi samarbeider med noen av de beste designerne og kunstnerne i dag. Vi ønsker å lage produkter som skal skape lykke og begeistring, og være til glede i generasjoner.


We are continuously working to create new designs and products. Together with some of the most skilled and exciting designers and craftsmen in Norway today, we create magic! Vi hos glassoginterior.

Kontakt oss gjerne om du har spørsmål. Vi gjør vårt beste for å hjelpe deg! Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Vinduer og dører bygget i vedlikeholdsfritt materiale, skreddersydd til dine behov. Oppdag Norges beste vindu – bedre får du ikke!


Bredt utvalg av varer innen segmentene man finner i hjem, på en hytte, inne og ute. Ledende nettbutikk innen segmentet glass og interiør. Spar penger - Finn Nettets Beste Tilbud! Den kjente moteskaperen Per Spook har igjen latt seg inspirere av sin kjærlighet til norsk natur. Glitrende krystaller, isklare stemninger i uberørt vinterlandskap.


Bruk av Cookies (informasjonskapsler) på tilbords. Den første tiden var glassverket nærmest en parallell bedrift til svenske Eda Glasbruk. Vakreste Designerbord. Hanne Krogh er hedersgjest og vil synge noen sanger.


Designere er tilstede og har dekket sine vakreste julebord for å inspirere dere.

Her blir det inspirasjon og julestemning. Halvor Bakke kan dette med interiør, og gir stadig ny inspirasjon til de norske hjem. Det har ført til at det er stor usikkerhet rundt hvem formgiverne er bak deres egne produkter. Hva jeg synes om det er klart – de vil åpenbart fortsette å være en historieløs bedrift.


Her er det mulig å oppleve håndverket på nært hol og se hvordan glassblåserne henter ut den flytende glassmassen fra ovnene, for så å forme den til vakre glassprodukter. Rolig og trivelig sted som har nærhet til både restaurant, dagligvarebutikk og et lite konditori i gangavstand fra hotellet. Kort vei over svenskegrensa for de som vil på skikkelig shoppingtur.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg